Zuhal Topal'la Sofrada Nur Dönek Kebapçı ve kaynanası Kezban Kebapçı kimdir

Zuhal Topal'la Sofrada Nur Dönek Kebapçı ve kaynanası Kezban Kebapçı kimdir
FOX TV'nin fenomen yarışması Zuhal Topal'la Sofrada programında üçüncü gün Nur Dönek Kebapçı ve kaynanası Kezban Kebapçı yarışacak. Gelin ve kaynana hakkındaki bilgiler merak edilerek araştırılıyor. Nur Dönek Kebapçı kaç puan aldı? İşte detaylar...

Yeni sezon bölümleri ile yayınlanmaya başlayan ve büyük ilgi toplayan Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasının 16-20 Eylül yarışmacıları da belli oldu. üçüncü gün Nur Dönek Kebapçı ve kaynanası Kezban Kebapçı birincilik için mücadele verecek. Bol tartışma, kahkaha ve lezzet dolu bir bölüm izleyicileri bekliyor. 18 Eylül Çarşamba günü yayınlanan Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasının yarışmacıları Nur Dönek Kebapçı ve kaynanası Kezban Kebapçı kimdir? sorusunun yanıtı haberimizde.
 

Nur Dönek Kebapçı ve kaynanası Kezban Kebapçı kimdir

24 yaşında. 3 yıllık evli. Yemekler işi ve eğlencesi. Kayınvalidesi sessiz ve mutfağa hakim. 


 










 


Nur Dönek Kebapçı kaç puan aldı?

Yemekleri ile rakip kaynanaları etkilemek amacında olan Nur Dönek Kebapçı alacağı puanlar da önemli. Hafta sonuna avantajlı bir skor yakalamak ve rakiplerine gözdağı vermek amacında olan Nur Hanım'ın aldığı puan yarışma sonunda haberimizde yer alacak.


Leyla Kadryova

Nur Dönek Kebapçı hangi yemekleri hazırladı? Menüsünde neler vardı?

Genç yarışmacı Nur Dönek Kebapçı'in yapacağı yemekler merak ediliyor. Özellikle ev hanımlarının kendilerine rerferans aldıkları programda neler hazırlayacağı araştırılıyor. Nur Hanım'ın menüsü haberimizde olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.