Zuhal Topal'la Sofrada Sümeyye Temel ve kaynanası Ayşe Temel kimdir

Zuhal Topal'la Sofrada Sümeyye Temel ve kaynanası Ayşe Temel kimdir
FOX TV'nin fenomen yarışması Zuhal Topal'la Sofrada programında üçüncü gün Sümeyye Temel ve kaynanası Ayşe Temel yarışacak. Gelin ve kaynana hakkındaki bilgiler merak edilerek araştırılıyor. Sümeyye Temel kaç puan aldı? İşte detaylar...

Yeni sezon bölümleri ile yayınlanmaya başlayan ve büyük ilgi toplayan Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasının 16-20 Eylül yarışmacıları da belli oldu. üçüncü gün Sümeyye Temel ve kaynanası Ayşe Temel birincilik için mücadele verecek. Bol tartışma, kahkaha ve lezzet dolu bir bölüm izleyicileri bekliyor. 18 Eylül Çarşamba günü yayınlanan Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasının yarışmacıları Sümeyye Temel ve kaynanası Ayşe Temel kimdir? sorusunun yanıtı haberimizde.
 

Sümeyye Temel ve kaynanası Ayşe Temel kimdir

22 yaşında. 2 çocuk annesi. Kayınvalide titizlik takıntılı. Rakiplerine şans vermiyor.



 










Sümeyye Temel kaç puan aldı?

Yemekleri ile rakip kaynanaları etkilemek amacında olan Sümeyye Temel alacağı puanlar da önemli. Hafta sonuna avantajlı bir skor yakalamak ve rakiplerine gözdağı vermek amacında olan Sümeyye Hanım'ın aldığı puan yarışma sonunda haberimizde yer alacak.


Leyla Kadryova

Sümeyye Temel hangi yemekleri hazırladı? Menüsünde neler vardı?

Genç yarışmacı Sümeyye Temel'in yapacağı yemekler merak ediliyor. Özellikle ev hanımlarının kendilerine rerferans aldıkları programda neler hazırlayacağı araştırılıyor. Sümeyye Hanım'ın menüsü haberimizde olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.