Zuhal Topal'la Sofrada Serap Taş ve kaynanası Mehtap Taş kimdir

Zuhal Topal'la Sofrada Serap Taş ve kaynanası Mehtap Taş kimdir
FOX TV'nin fenomen yarışması Zuhal Topal'la Sofrada programında son gün Serap Taş ve kaynanası Mehtap Taş yarışacak. Gelin ve kaynana hakkındaki bilgiler merak edilerek araştırılıyor. Serap Taş kaç puan aldı? İşte detaylar...

Yeni sezon bölümleri ile yayınlanmaya başlayan ve büyük ilgi toplayan Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasının 16-20 Eylül yarışmacıları da belli oldu. Son gün Serap Taş ve kaynanası Mehtap Taş birincilik için mücadele verecek. Bol tartışma, kahkaha ve lezzet dolu bir bölüm izleyicileri bekliyor. 20 Eylül Cuma günü yayınlanan Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasının yarışmacıları Serap Taş ve kaynanası MehtapTaş kimdir? sorusunun yanıtı haberimizde.
 

Serap Taş ve kaynanası Mehtap Taş kimdir

Gelin 4 yıllık evli, 2 çocuk sahibi. Kayınvalideli Amasyalı. Tesbih taşıyor. 15 bin lira için iddialılar.


 










 


Serap Taş kaç puan aldı?

Yemekleri ile rakip kaynanaları etkilemek amacında olan Serap Taş alacağı puanlar da önemli. Hafta sonuna avantajlı bir skor yakalamak ve rakiplerine gözdağı vermek amacında olan Serap Hanım'ın aldığı puan yarışma sonunda haberimizde yer alacak.


Leyla Kadryova

Serap Taş hangi yemekleri hazırladı? Menüsünde neler vardı?

Genç yarışmacı Serap Taş'in yapacağı yemekler merak ediliyor. Özellikle ev hanımlarının kendilerine rerferans aldıkları programda neler hazırlayacağı araştırılıyor. Serap Hanım'ın menüsü haberimizde olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.