3 katlı limuzin otobüs seferleri başladı : Bu konforu hiç bir yerde bulamazsınız!

3 katlı limuzin otobüs seferleri başladı : Bu konforu hiç bir yerde bulamazsınız!
Pakistan, 3 katlı limuzin otobüsün tanıtımıyla dünya çapında bir ilke imza attı. First Class Triple Decker Sleeper Limousine Plus olarak adlandırılan bu otobüs, uçakta business class'tan daha konforlu bir yolculuk sunuyor.

Business class'tan daha konforlu olan otobüsler 282 TL'den yolcu taşıyor. Otobüsün zemin katında 6 adet VIP koltuğu, 2. ve 3. katında ranzalar bulunmaktadır. Ayrıca otobüsler mini bar, mutfak, televizyon, telefon ve buzdolabı gibi lüks olanaklarla donatılmıştır.

İslamabad'dan Quetta'ya arabayla 10-12 saat

Bu otobüs Pakistan'ın başkenti İslamabad'dan Quetta şehrine gidiyor. Google Maps'e göre yolculuk 10-12 saat sürecek. Bu süre zarfında yolcular rahatlıkla otobüsün keyfini çıkarabilirler. Otobüste yemek pişirmek, yemek servisi yapmak gibi işler de arkada yapılıyor.

dunyanin-ilk-3-katli-limuzin-otobusu-tanitildi166098-0.jpg

Herkes rahatlıkla binebiliyor

Bu otobüsle ilgili en ilginç şey fiyatı. Biletler sadece 3.000 Pakistan Rupisi veya cari döviz kuru üzerinden 282 TL. Bu fiyata herkesin binebileceği bu otobüs Pakistan'da ilgi görüyor. Otobüslerin Kralı olarak da bilinen bu otobüs, dünyada üç katlı ve ranzalı tek otobüs olmasıyla biliniyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.