Yeni Renault Megane E-Tech 0 Electric Tourquier fiyatı belli oldu

Yeni Renault Megane E-Tech 0 Electric Tourquier fiyatı belli oldu
Resmi olarak 2021'de lanse edilen Renault Mégane E-Tech 0 Electric, bazı gecikmelerle de olsa Türkiye'de yollara çıkmaya hazır. Elektrikli Megane E-Tech için fiyatlandırma ve özellikler burada bulunabilir.

Renault'nun elektrik devriminde büyük bir adım olan yeni Mégane E-Tech 0 Electric Türkiye'deki maceraları başlıyor. Yeni Renault Megane E-Tech 0 Electric'in Techno versiyonu lansmana özel opsiyonsuz 1.499.000 TL, opsiyonsuz Iconic versiyonu ise 1.599.000 TL olarak fiyatlandırılıyor.

Yeni Megane E-Tech 0 Electric'in ikonik versiyonunu ilk alanlardan biri olmak için ön sipariş dönemi 1 Ağustos'ta başlıyor. Ön sipariş kaydı oluşturmak isteyen kullanıcıların MAİS yetkili bayileri ve şubeleri ile iletişime geçerek 250.000 TL ön ödeme yaparak siparişlerini tamamlamaları gerekmektedir. Kayıt işlemini tamamlayan ilk 250 kişi, Ağustos ayında yeni bir Megane E-Tech 0 Electric alacak.

Yeni Megane E-Tech 0 Electric'in özellikleri neler?

Yeni Mégane Etech 0 Electric'in DNA'sı tasarıma yansıdı. Yeni yuvarlak omuz çizgisi, farların yanlarındaki kanatlar ve nazik kaput çizgisi gibi çizgiler incelikle ifade edilmiş ve hassas bir şekilde birleştirilmiştir. Kilit açıldığında otomatik olarak katlanan kapı kolları ve kapalı bir ızgara modern bir dokunuş katıyor.

20 inç jantlar, alt koruyucu bant, çamurluk panelleri ve yüksek omuz çizgisi gibi doğrudan crossover dünyasına ait ayrıntılar güçlü ve sağlamdır. Alçaltılmış tavan çizgisi, geniş iz genişliği ve düz kapı kolları ona coupe benzeri bir görünüm kazandırıyor. Kabinin yüksekliği, genişliği ve bagaj hacmi geleneksel hatchback yapısını anımsatıyor.

indir-1.webp

OpenR ekran, temperli bir cam yüzeye sahiptir ve dokunmak ve görmek bir zevktir. Ekran parlaklığı ve ışık yansıması, doğrudan güneş ışığında bile net bir görüş sağlamak için optimize edilmiştir ve yansıma önleyici bir kaplama ile geliştirilmiştir. Bu sayede alandan tasarruf edilmiş ve vizöre ihtiyaç duymadan modern, akıcı bir görünüm elde edilmiştir.
Toplam 30 litrelik depolama alanı ile yeni Megane E-Tech 0 Electric, sınıfının en iyi değerini sunuyor. Bu arada bagaj hacmi 440 litredir.

Dinamik LED ortam aydınlatması, insan vücudunun saatine dayalıdır ve optimum iç mekan sessizliği sağlar. Kokpitte aydınlatma. Ön çerçeve, kapı paneli ve akıllı telefon yuvası boyunca uzanan bir ışık şeridinden oluşur. Aydınlatma gündüz ve gece farklıdır ve renk her 30 dakikada bir değişir.

ara.webp

Megane E-Tech 0 Electric, 160 kW ve 300 Nm torklu elektrik motoru ve maksimum menzil için 4 kademeli rejeneratif fren sistemi ile elektrikli araç kullanma keyfini yeni bir seviyeye taşıyor. 0'dan 100 km/s hıza 7,4 saniyede çıkan model, 60 kWh bataryaya sahip ve 450 km'ye kadar (otoyolda 300 km) menzil vaat ediyor.

Yeni Megane E-Tech 0 Electric batarya, 42 dakikada yüzde 80'e ulaşan 130 kW DC hızlı şarjı destekliyor. 22 kw AC ile şarj edildiğinde pilin tamamen şarj olması 3 saat 10 dakika sürer. Megane E-Tech 0 Electric'in geçtiğimiz yıl Euro NCAP'ten 5 yıldız aldığını hatırlatmak isterim.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.