Kemal Kılıçdaroğlu milletvekillerine çıkıştı: Bundan sonrasına müsaade etmem

Kemal Kılıçdaroğlu milletvekillerine çıkıştı: Bundan sonrasına müsaade etmem
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'da yemekli toplantıda milletvekilleri ile bir araya geldi.

CHP'de seçim yenilgisinin ardından değişim tartışmalarının yankıları sürerken geçtiğimiz hafta İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP'li kurmaylarının zoom üzerinden yaptığı toplantının sızdırılması CHP içinde yer alan tartışmalara farklı bir boyut kazandırdı.

Geçtiğimiz günlerde CHP'li belediye başkanları toplantısında İBB Başkanı İmamoğlu ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu sızdırılan toplantı sonrası ilk kez karşı karşıya gelmişti.

İmamoğlu kamuoyuna da yansıyan görüşlerini paylaştığı toplantıda “değişim” çağrısını yinelerken internete sızan “Zoom” toplantısı ile ilgili de değerlendirmelerde bulunan İmamoğlu birçok benzer toplantı yaptığını belirterek Kılıçdaroğlu’nun “Etik değil” sözlerine karşı çıkmıştı.

Kemal Kılıçdaroğlu, şimdi de milletvekilleriyle yemekli toplantıda bir araya geldi.

Çankaya Belediyesi Ahlatlıbel tesislerinde yapılan o buluşma yaklaşık 3 saat sürdü.

CNN Türk'ün haberine göre, ilk CHP Grup Başkanı Özgür Özel açılış konuşması yaptı. Sonrasında Kılıçdaroğlu konuştu. Milletvekillerine, "Parti içindeki konuları kamuoyu önünde tartışmayın" uyarısında bulundu.

Kılıçdaroğlu'nu "Kamuoyuna farklı görüntü vermeyi kabul etmiyorum. Bugüne kadar çok konuşuldu. Bundan sonrasına müsaade etmem. Bu düşüncede olanlar varsa yollarımızı ayıralım" dediği öğrenildi.

İlgili Haberler

Kaynak:EMİNE KAŞIKCI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.