Türkiye Dayanıklı Peyzaj Entegrasyonu Projesi kapsamında danışman istihdamı yapılacak

Türkiye Dayanıklı Peyzaj Entegrasyonu Projesi kapsamında danışman istihdamı yapılacak
Türkiye Dayanıklı Peyzaj Entegrasyonu Projesi kapsamında danışman istihdamı yapılacağı duyuruldu.

ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre şu açıklama yapıldı; "Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü koordinasyonunda Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü, Tarım Reformu Genel Müdürlüğü ve Karayolları Genel Müdürlüğü paydaşlığında Dünya Bankası kredisiyle finanse edilen Türkiye Dayanıklı Peyzaj Entegrasyon Projesi'ni (TULİP) uygulamaya başlamıştır.

Projenin amacı, Doğu Karadeniz ve Orta Anadolu'da yer alan Bolaman ve Çekerek havzalarındaki kırsal topluluklar için entegre peyzaj yönetimini güçlendirmek ve iyileştirilmiş geçim fırsatlarına ve dayanıklı altyapı hizmetlerine erişimi artırmaktır.

TULIP Projesi Bolaman ve Çekerek havzalarında  kırsal yoksulluk ve havzalardan dışa göç ile sonuçlanan doğal kaynakların bozulması, su güvensizliği ve iklim ve afet risklerine karşı kırılganlıklarla ilgili zorlukları ele almak için çeşitli yatırımlar içermektedir. Bu yatırımların Uygulayıcı Kurumları OGM (Koordinatör Kurum), TRGM, DSİ ve KGM'dir. Bu yatırımlar, aşağıda açıklanan iki Proje bileşeni altında organize edilmektedir."

Detaylar için .

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.