Meral Akşener’in oy kullandığı sandıktan ne sonuç çıktı?

Meral Akşener’in oy kullandığı sandıktan ne sonuç çıktı?
14 Mayıs 2023 Pazar günü düzenlenen seçimlerde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in oy kullandığı sandıkta sonuç ne oldu?

Yüksek Seçim Kurulu seçim yasaklarının kalktığını açıkladı. Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği sonuçlarını gazetedamga.com.tr'den takip edebilirsiniz.

Cansev Temuçin - 14 Mayıs 2032 Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçiminin tamamlanmasının ardından sandıklardan çıkan sonuçlar açıklanmaya başladı. Sonucu en merak edilen sandıklar ise ittifak ortaklarının, partilerin genel başkanlarının ve Cumhurbaşkanı adayların oy kullandığı sandıklar oldu. Özellikle Millet İttifakı ortağı ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in oy tercihini yaptığı sandıktan çıkan sonuç araştırılmaya başlandı. Peki Akşener’in sandığından en yüksek oy hangi siyasi partiye çıktı, Cumhurbaşkanlığı seçimini kim önde bitirdi?

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 14 Mayıs 2023 Pazar günü düzenlenen seçimlerde oyunu, İstanbul’un Üsküdar ilçesinde kullandı. Beylerbeyi’nde bulunan Hacı Sabancı Anadolu Lisesi’nde bulunan sandığında her iki seçim için de oy tercihinde bulunan Akşener’in sandığından çıkan sonuç ne oldu?

14 Mayıs 2023 seçimleri için henüz tüm sandıklardan çıkan kesin sonuçlar açıklanmadı. Oy sayma işlemi tamamlanıp kesin sonuçlar açıklanınca İyi Parti liderinin oy kullandığı sandıktan çıkan sonuç haberimize eklenecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.