Muharrem İnce’nin oy kullandığı sandıktan ne sonuç çıktı?

Muharrem İnce’nin oy kullandığı sandıktan ne sonuç çıktı?
14 Mayıs seçimlerinde sandıkların açılmasıyla birlikte, liderlerin oy kullandığı sandıklardaki sonuç da merak edilmeye başlandı. Peki Muharrem İnce’nin sandığında durum ne?

Cansev Temuçin - 14 Mayıs 2023 Pazar günü gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Seçiminin tamamlanmasının ardından sandıklar açıldı. Sonucu en merak edilen sandıklar ise siyasi parti liderlerinin ve Cumhurbaşkanı adaylarının oy kullandığı sandıklar oldu. O isimlerden biri de Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adaylığından çekilen Muharrem İnce. Peki Muharrem İnce’nin oy kullandığı sandıktan kendisine kaç oy çıktı? Muharrem İnce’nin sandığında ilk parti hangisi oldu? İşte tüm bu soruların yanıtları…

Muharrem İnce, Cumhurbaşkanlığı Seçimi hem de 28. Dönem Milletvekillerinin belirleyecek genel seçimler için oyunu Ankara Çankaya’da kullandı. Oy verme işlemlerinin tamamlanıp sandıklardaki oyların sayım sürecine geçilmesiyle birlikte Muharrem İnce’nin oy kullandığı sandıktaki son durum da merak konusu olmaya başladı.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin oy kullandığı sandıktan Kemal Kılıçdaroğlu 1'inci çıktı.

Muharrem İnce, Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28'inci Dönem Milletvekili Seçimi için Ankara'daki Yaşamkent Şener Çakmak Anadolu Lisesi'nde oy kullandı. İnce'nin de oy verdiği 4617 numaralı sandıktan Kemal Kılıçdaroğlu'na 296, Recep Tayyip Erdoğan'a 50, Sinan Oğan'a 12 ve Muharrem İnce'ye ise 3 oy çıktı.

14 Mayıs 2023 günü tamamlanan oylamaya ilişkin kesin sandık sonuçları açıklandığında Muharrem İnce’nin oy kullandığı sandıktaki dağılım da haberimize eklenecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.