Zuhal Topal'la Sofrada Pınar Ölmez ve kaynanası Fatma Ölmez kimdir

FOX TV'nin fenomen yarışması Zuhal Topal'la Sofrada programında Pınar Ölmez ve kaynanası Fatma Ölmez yarışacak. Gelin ve kaynana hakkındaki bilgiler merak edilerek araştırılıyor. Pınar Ölmez ve kaynanası Fatma Ölmez kaç puan aldı? İşte detaylar...

Yeni sezon bölümleri ile yayınlanmaya başlayan ve büyük ilgi toplayan Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasının 14-18 Ekim yarışmacıları da belli oldu. Son gün Pınar Ölmez ve kaynanası Fatma Ölmez birincilik için mücadele verecek. Bol tartışma, kahkaha ve lezzet dolu bir bölüm izleyicileri bekliyor. Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasının yarışmacıları Pınar Ölmez ve kaynanası Fatma Ölmez kimdir? sorusunun yanıtı haberimizde.
 

Pınar Ölmez ve kaynanası Fatma Ölmez kimdir

Pınar Ölmez 29 yaşında ve Sivaslı. 8 yılloık evli. 1 çocuğu var. Edebiyat öğretmeni. Hızlı çalışıp hızlı konuşuyor. Kayınvalidesi Fatma Hanım ile birlikte kendisine güveniyor. 15 bin liralık ödülü alacağına emin.


 


Pınar Ölmez kaç puan aldı?

Yemekleri ile rakip kaynanaları etkilemek amacında olan Pınar Ölmez alacağı puanlar da önemli. Hafta sonuna avantajlı bir skor yakalamak ve rakiplerine gözdağı vermek amacında olan  Pınar Hanım'ın aldığı puan yarışma sonunda haberimizde yer alacak.









Pınar Ölmez hangi yemekleri hazırladı? Menüsünde neler vardı?

Genç yarışmacı Pınar Ölmez'in yapacağı yemekler merak ediliyor. Özellikle ev hanımlarının kendilerine rerferans aldıkları programda neler hazırlayacağı araştırılıyor. Pınar Hanım'ın menüsü haberimizde olacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri