Doya Doya Moda 27 Temmuz Pazartesi Puan Durumu | Kim birinci oldu?

Türkiye'nin en iddialı 7 büyük beden kadınının yarıştığı Doya Doya Moda'da yepyeni bir hafta açılıyor. Kendilerine verilen sürede İstanbul sokaklarını en iyi kombini seçebilmek için arşınlayacak olan güzel kızlar birincilik mücadelesi verecek. Peki, Doya Doya Moda 27 Temmuz Pazartesi kim birinci oldu? Doya Doya Moda puan durumu haberimizde yer alıyor.

Kemal Doğulu, Gülşah Saraçoğlu, Seray Sever ve Uğurkan Erez'in jüri üyeliklerini üstlendiği Doya Doya Moda'da yeni hafta açılıyor. Cuma günü elenen Aylin Tözün'ün yerine de bugün yeni bir yarışmacı zorlu maratonda birincilik iöin kombinlerini seçecek. İstanbul sokaklarında zaman gerginliklere de tanıklık ettiğimiz ancak hem eğlencenin hem de moda tutkusunun eksilmediği yarışmanın ilk birincisi merakla öğrenilmek isteniyor. Peki, Doya Doya Moda 27 Temmuz Pazartesi kim birinci oldu? Doya Doya Moda puan durumu haberimizde yer alıyor.
 


Sanaz Shadian katılıyor

Yeni sezonunun üçüncü haftasına giren Doya Doya Moda'nın yeni yarışmacısı fragmanda yayınlandı. Bu isim Sanaz Shadian oldu. İran asıllı güzel yarışmacı geçen sezona damga vuran Sepideh Su Baher ve Mira Muhtarzade gibi ülkesini de temsil etmek üzere yarışmadaki yerini alacak. Fragmanda iddialı bir giriş yapan İranlı yarışmacı sürekli İstanbul'a gidip geliyor ve moda üzerine ticaretle uğraşıyor. Kendisine dair haberimizi buraya tıklayarak da okuyabilirsiniz.


 

Birben Coşkun birinci oldu

Geride kalan haftanın sonunda kıyasıya bir mücadele vardı. Potaya üç isim kalmıştı ve elenecek isim merakla bekleniyordu. İmane Dolar, Rümeysa Buyuran ve Aylin Tözün podyuma tekrar çıktı. Aralarında yarışmaya veda eden yarışmacı Aylin Tözün oldu. Dansları ve güzelliği ile geldiği günden bu yana adından söz ettiren başarılı yarışmacı, yerini Sanaz Shadian'a bıraktı. Birinci ise İzmirli güzel yarışmacı Birben Coşkun oldu ve ödülü kazandı. Birben sosyal medyada da giderek artırdığı popülerliği ile de dikkat çekiyor. Ayrıca kendisine de hem Instagram hesabından hem de yarışmanın profillerinden destek yağıyor. Bu hafta başından itibaren de gözler Birben Coşkun'un üzerinde olacak.


 







Doya Doya Moda 27 Temmuz Pazartesi kim birinci oldu?

Doya Doya Moda'nın yeni sezonunda üçüncü haftanın ilk birincisi konusunda araştırmalar yapılıyor. 7 yarışmacının mücadele ettiği programda son olarak Aylin Tözün elenmişti. Yarışmacıların aldıkları puanlar merakla bekleniyor. Bugünün sonuçları açıklanınca haberimizde yer alacak.
 






Doya Doya Moda 27 Temmuz Pazartesi 2. sezon 11. bölüm izle

TV8'in sevilen yarışması Doya Doya Moda'yı kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için iki yöntem bulunmaktadır. İsterseniz Youtube üzerinden tek parça ve full seçenekleri ile seyredebilirsiniz. Dilerseniz de TV8'in internet sitesi www.tv8.com.tr'den izleyebilirsiniz.















İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri