Doya Doya Moda 28 Temmuz Salı Puan Durumu | Kim birinci oldu?

Türkiye ve dünyanın ilk büyük beden moda yarışması olarak yayınlanan yarışması Doya Doya Moda'nın ikinci gününde de rekabet had safhada. İlk günün ardından gözler bugüne çevrildi. Yarışmacılar kendilerine verilen sürede en çık kombinleri tercih etmek ve jüri karşısında tam not alarak ilk sırada yer almak istiyor. Peki, Doya Doya Moda 28 Temmuz Salı kim birinci oldu? Doya Doya Moda puan durumu haberimizde yer alıyor.

TV8'in en çok izlenen yarışmalarından biri olan Doya Doya Moda'nın yepyeni bir bölümü daha ekranlardaki yerini alıyor. Uğurkan Erez, Kemal Doğulu, Seray Sever ve Gülşah Saraçoğlu'nun jüri üyeliklerini üstlendiği yarışmada yine birincilik mücadelesi nefes kesecek. Dün başlayan haftanın ilk günü kıran kırana geçmişti. Bugün de gözler yine yarışmacıların performanslarına çevrildi. Özellikle de ilk gün ikinci olmayı başaran Sanaz Shadian'a. Peki, Doya Doya Moda 28 Temmuz Salı kim birinci oldu? Doya Doya Moda puan durumu haberimizde yer alıyor.

 

Sanaz Shadian devamını getirebilecek mi?

Azerbaycan asıllı İranlı güzel Sanaz Shadian, düm başlayan yeni haftada zorlu maratona dahil oldu ve birincilik mücadelesine katıldı.Jean şıklığı ile Bakırköy sokaklarından topladığı kirli siyah  temalı kıyafetler ve aksesuarları birleştiren Shadian, özellikle Gülşah Saraçoğlu'nun beğenisini kazandı. Gün sonunda da ikinciliği elde eden Shadian'ın bugün elde edeceği puanlar da merak konusu oldu. 

 


 

Birben Coşkun birinci oldu

Geride kalan günde geçen haftanın birincisi Birben Coşkun dün de ilk sırada yer almayı başardı. Ödül ardından bir birincilik daha elde eden güzel yarışmacı, dört gün üst üste tablonun en üstüne adını yazdırdı. Bugün onun da performansı Sanaz Shadian gibi merak ediliyor. Eğer bu formunu devam ettirirse ikinci ödül çok da uzak değil.


 







Doya Doya Moda 28 Temmuz Salı kim birinci oldu?

Doya Doya Moda'nın yeni sezonunda üçüncü haftanın ikinci birincisi konusunda araştırmalar yapılıyor. 7 yarışmacının mücadele ettiği programda son olarak Aylin Tözün elenmişti. Yarışmacıların aldıkları puanlar merakla bekleniyor. Bugünün sonuçları açıklanınca haberimizde yer alacak.
 






Doya Doya Moda 27 Temmuz Pazartesi 2. sezon 11. bölüm izle

TV8'in sevilen yarışması Doya Doya Moda'yı kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için iki yöntem bulunmaktadır. İsterseniz Youtube üzerinden tek parça ve full seçenekleri ile seyredebilirsiniz. Dilerseniz de TV8'in internet sitesi www.tv8.com.tr'den izleyebilirsiniz.















İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri