Doya Doya Moda 30 Temmuz Puan Durumu | Günün birincisi kim?

Doya Doya Moda 30 Temmuz Perşembe günü kim birinci oldu? sorusunun yanıtı merakla bekleniyor. 7 büyük beden yarışmacının birbirine üstünlük kurabilmek için İstanbul sokaklarında dolaştığı programın yeni bölümü de nefes kesecek. Doya Doya Moda 30 Temmuz Perşembe Puan Durumu haberimizde yer alıyor.

Türkşye'nin en iddialı 7 büyük beden kadınının yarıştığı Doya Doya Moda'nın yeni bölümü de nefes kesecek. İstanbul sokaklarında kendilerine en iyi kombini oluşturmak için yoğun çaba harcayaacak olan yarışmacıların alacakları her puan yarınki final öncesinde büyük önem  taşıyor. Birincilik aslanın ağzında ve ödüle aday birçok yarışmacı var. Bu sebeple de kıran kırana bir mücadele izleyicileri bekliyor. Peki, Doya Doya Moda 30 Temmuz Perşembe kim birinci oldu? Detaylar ve güne dair gelişmeler haberimizde yer alıyor.
 


Yarışmacıların korakor yarışı!

İstanbul'daki çeşitli ilçelerde çekilen bölümlerinde yarışmacıların kombin savaşına sahne olan Doya Doya Moda'da hafta finaline doğru giderken heyecan da artıyor. Yarışmacıların tahammül sınırları düşerken jüri de yorumlarında sertleşiyor. Zaman zaman gerginliklerin yaşandığı programda izleyiciler de yaşanacakları merakla bekliyor. 7 isim arasındaki psikolojik savaş da çok önemli. Çünkü bu durum kombinlerine de yansıyor.


 

Hedefleri jüriyi etkilemek

TV8'in sevilen yarışması Doya Doya Moda'da haftnın dördüncü günü rekabetin tavan yapacağı bir bölüme sahne olacak. Birbirinden güzel 7 büyük beden kadının moda kalıplarını ve tabularını yıkmak üzere gerçekleştireceği seçimlerin ardından Kemal Doğulu, Gülşah Saraçoğlu, Seray Sever ve Uğurkan Erez puanlarını verecek. Haftanın finali öncesi de son tablo ortaya çıkacak.


 

Doya Doya Moda 30 Temmuz Puan Durumu

Doya Doya Moda programında 30 Temmuz Perşembe günü puan durumu tablosuna haberimizden ulaşabilirsiniz.

Birben: 

Sanaz: 

Nur: 

Rümeysa: 

Sabiha: 

Rabia:

İmani:
 






 




















 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri