Daniel Sturridge transferinde en karlı isim o oldu!

Daniel Sturridge transferinde en karlı isim o oldu!
Trabzonspor'un transferi için bir aydan fazla süredir uğraş verdiği Daniel Sturridge'de her geçen an sona gidiliyor. Şu an için imzalar atılmadı ancak bir isim anlaşma olmamasına rağmen bu temaslardan karlı çıktı.

Bu sezon tanıttığı gri forma ile adından söz ettiren Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi'nde Sparta Prag'ı saf dışı bırakarak iyi bir başlangıç yapmıştı. Geçirdiği başarılı transfer döneminin ardından da belki de Süper Lig'in en çok ses getiren isimlerinden birini şehre getirip imza attıracak olan Fırtına, Daniel Sturridge ile temaslarını sıklaştırarak görüşmelerini sürdürüyor. Bordo mavili taraftarlar ise İngiliz golcünün yolunu gözlüyor. Sosyal medyada Hasibe'nin Yarim şarkısıyla yapılan  video ise her geçen gün binlerce kişiyi klibe çekiyor. Bu anlaşmasa gerçekleşmezse bile Hasibe işten karlı çıkan isim oldu.

Twitter'da Berkay Dülger isimli bir taraftarın Sturridge'nin danslarına uyarladığı şarkının bir kısmı Trabzonsporlu taraftarların ilgisini çekmeye devam ediyor. Binlerce kez paylaşılan ve yıldız futbolcunun görüştüğü iddia edilen Fenerbahçe'de dahi taraftarların bu video ile kendisine çubuklu forma giymesi yönünde çağrda bulunuluyor.

hasibe turhan fotoğrafları

Hasibe'nin Youtube'da milyonlarca izlenen Yarim şarkısının klibi her geçen gün bir basamak daha yükselirken taraftarlar "Sturridge videosundan gelenler" tarzında yorumlar yazıyor. Şarkının 21 milyon izlenmesi bulunuyor.

hasibe turhan kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.