Küçükçekmece için Ufuk'ta ışık var: Önemli zafer

Küçükçekmece için Ufuk'ta ışık var: Önemli zafer
İstanbul Süper Amatör Lig 8.Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Küçükçekmece Yeni Ufukspor,Kağıthane Gültepespor ile oynadığı 11.Hafta  rövanş maçında ikinci yarıda attığı gollerle karşılaşmadan 2-0 galip geldi.

Ligin 11.Haftası Sefaköy Kartal Sahasında Küçükçekmece Yeni Ufukspor,Kağıthane Gültepespor takımları rövanş maçında karşı karşıya geldiler.Erdoğan Özkaya,Burak Menekşe ve Osman Korkmaz hakem üçlüsü yöneti.

Sefaköy Kartal Sahasında  oynanan ve ilk yarısı golsüz biten maçın ikinci yarısında Ufuk Kuru ve Hacı Arif Evmez'in attığı gollerle 2-0 galip gelen Yeşil-kırmızılar 3 puanın sahibi oldu. Yağmurlu ve soğuk havada oynanan Küçükçekmece Yeni Ufukspor,Kağıthane Gültepespor karşılaşmasından 2-0 galip ayrılan Küçükçekmece temsilcisi ilk maçta olduğu gibi rövanş maçında 2-0 kazanarak galibiyet serisini sürdürdü.

İki haftadır oynadığı futbol ve aldığı galibiyetler ile adından söz ettiren Küçükçekmece Yeni Ufukspor, mücadelede 90 dakika boyunca oyunu kontrol eden taraf oldu. Futbola oldukça elverişli bir zemin ve atmosferde oynanan karşılaşmanın ilk yarısında takımımızın bir topu direkten dönerken kalesinde hiç pozisyon vermedi ve ilk devre golsüz geçildi.

İkinci yarıya hızlı başlayan Küçükçekmece Yeni Ufukspor sağ kanattan ceza sahası içine ortalan top kafalardan seken topa son dokunan Ufuk Kuru topu ağlara yolayarak Yeni Ufukspor'u  1-0 öne geçiren golü attı. Ev sahibi Yeni Ufukspor serbest vuruşu kazandı ikinci yarıda oyuna dahil olan Hacı Arif Evmez topun başına geçti yaklaşık 35 metreden top çok sert vurdu top kaleci Can Kanmaz'ın müdahalesine rağmen top ağlara yollayarak  2-0 öne geçiren golü kaydetti. Ev sahibi Küçükçekmece Yeni Ufukspor  ilk maçta olduğu gibi ikinci maçtada aynı skorla kazanarak hem rövanşı hemde üç puanı alarak çıkışını sürdürdü.

Maç hakkında düşüncelerini aktaran  Küçükçekmece Yeni Ufukspor`un Teknik Direktörü Murat Müftüoğlu, “Kağıthane Gültepespor karşılaşmasında iyi oyun sergiledik ve ikinci yarı arka arkaya gelen goller ile maçı 2-0`lık üstünlükle almış olduk. Kendi saha ve seyircimiz önünde hem rövanşı hemde  3 puan aldığımız için sevinçliyiz."diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.