Trabzonspor'a Bruno Petkovic transferinde büyük şok! Dinamo Zagreb'den açıklama geldi

Trabzonspor'a Bruno Petkovic transferinde büyük şok! Dinamo Zagreb'den açıklama geldi
 DAMGA Editörü
Trabzonspor'un uzun süredir peşinde koştuğu Bruno Petkovic ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Bordo mavililerin istediği Hırvat oyuncu, kulübüyle sözleşme yenileyecek. Dinamo Zagreb'den de açıklama geldi.

Nenad Bjelica ile şampiyonluk hedefleyen Trabzonspor, bu sezonun en değerli parçalarından biri olarak Bruno Petkovic'i görüyordu. Hırvat teknik adamın daha önce birlikte çalıştığı ve "Süper Lig'de oynarsa fark yaratır" raporu verdiği 28 yaşındaki futbolcu için yürütülen çalışmalardan sonuç alınamadı. Transfer planlamasını neredeyse bu isim üzerinde yoğunlaştıran yönetime kötü haber geldi. Yıldız oyuncu kulübüyle kontratını yenileyecek.

Eski eş sorun oldu

Milli takımda gösterdiği performansla adından söz ettiren ve başkent ekibini de sırtlayarak şampiyonluklar yaşayan Burno Petkovic'in transferinde en önemli problemlerinden biri nişanlısı Iva Saric'ti. Eski eşinden olan çocuklarını sürekli göstermek zorunda olduğunu ifade ederek Trabzon-Zagreb arasında sık sık yolculuk yapmak istemediğini dile getirdi.

Kaptan yapıldı, maaşı yükseldi

Dinamo Zagreb'deki uzun süreli kariyerinde önemli başarılar elde eden ve Avrupa kupalarında boy gösteren Bruno Petkovic için Nenad Bjelica oldukça istekliydi. Listesinin ilk sırasına da eski öğrencisini yazmıştı ama beklenen olmadı. Livakovic, Sutalo ve Ivanusec'in ayrılması sonrasında takım kaptanlığına getirilen yıldız futbolcuya zam da yapıldı. Kısa süre içerisinde de yeni kontrat imzalanacak.

Dinamo Zagreb'den açıklama geldi

Maxi Gomez'i gönderip Umut Bozok ile yoluna devam eden bordo mavililerin planı suya düştü. Petkovic hakkında konuşan Dinamo Zagreb Yönetim Kurulu Üyesi Darko Podnar gazetemize; "La Liga'dan gelen teklifleri de reddettik. Trabzonspor hiçbir zaman bizim için opsiyon olmadı. Bruno ile yeni bir kontrat imzalayacağız. Kendisi takımımızda çok önemli bir karakter ve insan" dedi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.