Uğurcan Çakır Galatasaray'a gidecek mi? O isim canlı yayında açıkladı

Uğurcan Çakır Galatasaray'a gidecek mi? O isim canlı yayında açıkladı
 DAMGA Editörü
Trabzonspor'un kalecisi ve kaptanı Uğurcan Çakır ile ilgili olarak son günlerde ortaya atılan Galatasaray iddialarına canlı yayında açıklama geldi. A Spor'da konuşan Ulaş Özdemir, milli file bekçisinin takımda kalacağını veya Avrupa'ya gideceğini söyledi.

Bu sezon Trabzonspor formasıyla beklentilerin uzağında kalan Uğurcan Çakır ile ilgili olarak bir süredir Galatasaray'ın istediği yönünde iddialar basında yer almıştı. Sarı kırmızılıların transfer konusunda ısrarcı olduğu öne sürüldüğü milli kaleci hakkında A Spor'da konuşan Ulaş Özdemir, dikkat çeken ifadeler kullandı.


Başka bir takım olmaz

Uğurcan'ın başka bir takıma gitmeyeceğini savunan A Spor Yorumcusu Ulaş Özdemir, canlı yayındaki açıklamalarında, ‘’Benim tanıdığım, Trabzonspor’un altyapısından yetişmiş, Trabzonspor’a 5 sezondur inanılmaz katkı sağlayan ve şu an takımın kaptanlığını yapan bir oyuncu Türkiye’den başka bir takıma gitmez. Benim tanıdığım Uğurcan’dan bahsediyorum. Uğurcan gitmek istemeyeceği gibi, Trabzonspor yönetimi de böyle bir oyuncusunu Türkiye’den başka bir takıma vermez. Bunu Galatasaray özelinde söylemiyorum. Türkiye’den herhangi bir takıma vermez. Yabancı kuralı devam edeceği için Trabzonspor yerli bir kalecisini neden rakibine versin? Galatasaray, Muslera ile devam etmeyecekse ki edecek gibi gözüküyor. Muslera oynayacaksa, Uğurcan neden giderek Muslera’nın yedeği olsun? Uğurcan Çakır zaten birinci kaleci ve bugün Türkiye’nin en büyük takımında oynuyor.’’ ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.