Android wifi şifresi kırma programı ücretsiz nasıl indirilir?

Android wifi şifresi kırma programı ücretsiz nasıl indirilir?
Telefonunuzun ve diğer mobil cihazların Wi-Fi şifresini kırmanın birçok farklı yolu vardır. Programlı veya programsız nasıl şifre kırabileceğinizi sizlere kısa anlattık. Bu bilgileri yalnızca güvenlik amacıyla kullanmanızı öneririz.

Android Wifi Şifresi Kırma

Dikkate alacağımız ilk ve en kolay yöntem. Web sitemizden indirebileceğiniz uygulama ile şifreyi rootlamadan kırmak. Bu yöntemin hem başarı şansı hem de başarısızlık şansı vardır. Öncelikle küçük bir prank uygulaması ile konumuza başlayalım.
Uygulamayı indirmek tamamen ücretsizdir. Önerilen uygulama kötü amaçlı yazılım içermez. Wifi Password Hacker Plus 2023 Simulator Prank tamamen güvenli bir uygulamadır.

Wifi Şifresi Kırma

Mobil cihazların kablosuz ağ şifresini kırmak mümkün olsa da bu kesinlikle doğru bir kullanım değildir. Yani uyumlu bir telefon ile wifi şifresi kırabiliyorsunuz ama başkasının hakkını giriyorsunuz. Bu makale yalnızca eğlence ve eğitim amaçlıdır. İnternette gördüğünüz yöntemlerin çoğu WPA2 şifrelemeli modemleri kıramaz. Bununla birlikte, açıklanan bu yöntem, kök erişimi gerektirmesine rağmen, WEP/WPA ve WPA2 şifreleme türleri ile de başarılı bir şekilde çalışır.

1- Yöntem : Telefonunuzu rootlayın. Telefonunuz rootlamaya uygunsa rootlayın. Tüm Android telefonlar köklendirme için uygun değildir. Bu nedenle uygun bir telefon veya tablet seçmeniz gerekiyor. Cihaz ayrıca bir Broadcom bcm4329 veya bcm4330 kablosuz yonga setine sahip olmalıdır.

Bu özellikleri destekleyen cihazlar şunlardır:

  1. Samsung Note serisi
  2. Galaxy Ace / S1 / S2 / S3 …
  3. Xiaomi Mi
  4. Desire HD

Telefonunuzun bu özelliklerinin var olup olmadığını bilmiyorsanız deneyerek öğrenebilirsiniz. Herhangi bir hata mesajı görüntülenmediği sürece her şey yolundadır.

2-Yöntem : Bu yazılım, Broadcom yonga setinin monitör modunu etkinleştirir. PIN kodunun şifresini bu şekilde çözebilirsiniz. APK dosyasını yüklemek için güvenlik ayarlarında Bilinmeyen kaynaklardan yüklemeye izin ver seçeneğini etkinleştirmeniz gerekir.

3- Yöntem : APK programını yükledikten sonra uygulamayı çalıştırın. Ek programlar ve araçlar indirmek için izin isterse izin verin. "Görüntüleme Modunu Etkinleştir"i tıklayın. Program kendi kendine kapanırsa, yeniden açın ve tekrar deneyin. Otomatik kapanma olayı üç kez tekrarlanıyorsa cihazınız muhtemelen bunu desteklemiyor demektir. Bu uygulamanın çalışması için cihazınızın rootlanmış olması gerekir.

4- Yöntem : Reaver programı bu uygulamaların çalışması için gereklidir. Bu programı bazı geliştirici forumlarında bulabilirsiniz.

5- Yöntem : Uygulamayı başlatın ve Reaver mevcut baz istasyonlarını arayacaktır. Devam etmek için hacklemek istediğiniz erişim noktasına dokunun.

6- Yöntem : Programın düzgün çalışması için ayarlar bölümünde "Otomatik gelişmiş ayarlar" kutusunun işaretli olduğundan emin olun.

7- Yöntem : Wi-Fi şifre kırma işlemini başlatın. Reaver'ın ayarlar menüsünde "Baskını Başlat"a dokunun. Güncel olayların bir görüntüsünü göreceksiniz. Toplamda 2-10 saat veya daha fazla sürebilir. Bu süre, sıfırlanacak parolanın gücüne ve erişim noktasına olan uzaklığa bağlıdır. Bu sürenin sonunda bir şifreniz olacaktır.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.