Başkasının Whatsapp mesajlarını okuma programı indir ücretsiz

Başkasının Whatsapp mesajlarını okuma programı indir ücretsiz
Bir başkasının Whatsapp mesajlarını merak edip okumak istiyorsanız kullanmanız gereken bazı programlar bulunmakta. Hadi gelin beraber bu uygulamaların isimlerini ve özelliklerini inceleyelim.

Genellikle çiftler birbirlerinin mesajlarını oldukça fazla merak etmektedir. Çiftler dışında da bazen ebeveynler çocuklarını kontrol altında tutmak için bu yönteme başvururlar. Bu yazımızda ücretli ve ücretsiz yazılımlar sayesinde başkasının telefonundan WhatsApp mesajlarına nasıl erişilir detaylı bir şekilde anlatacağız.

.Başka birinin mesajlarını okurken, mesajı o kişiden önce okursanız yakalanabilirsiniz, bu yüzden mesajları açtıktan sonra okumak daha iyidir. WhatsApp mesajlarını aşağıdaki şekillerde okuyabilirsiniz.

Başkasının Whatsapp Konuşmasını Okumak İçin Kullanabilecek Yöntemler

Bazı casus uygulamaları, Google Drive, QR Kod ve Spoofing Yöntemi ile başkasının Whatsapp mesajlarını okuyabilirsiniz.

Bazı Casus Uygulamaları İle (Whatsapp Mesajlarını Okuma)

Telefon izleyici, casus yazılım olarak da bilinen bu tür uygulamalar, başkalarının WhatsApp mesajlarını istediğiniz zaman okumanıza yardımcı olur. Peki bu programlar nasıl çalışıyor? Bu programların temel çalışma prensibi, hedef cihaza ait tüm verilerin gerçek zamanlı olarak izlenmesi veya kaydedilmesi üzerine kuruludur. Sadece WhatsApp değil, telefonunuzdaki tüm uygulamaları görüntülemeniz ve kaydetmeniz de mümkün.

mSpy Uygulaması

Sevgilinizin veya başkalarının WhatsApp mesajlarını okumak istiyorsanız yazının devamını okumanız yeterli. Piyasadaki en güvenilir ve popüler yazılımlardan biri olan mSpy size ihtiyacınız olan desteği sunar. mSpy bir casus yazılımdır. İnternet tarayıcıları aracılığıyla tam ağ erişimi sağlar ve hedef cihaz hakkında bilgi toplanmasına yardımcı olur. Diğer bir özelliği de gerçek zamanlı konum takibi sunmasıdır. GPS'in sağladığı bu fonksiyona ek olarak, hedef cihaz kişinin belirlediği sınırları geçtiğinde kişiye bildirimde bulunulmasını sağlayan çok önemli bir coğrafi çerçeveleme özelliğine de sahiptir. Bu özellik en çok ebeveynler ve işverenler tarafından tercih edilmektedir.

Google Drive ile Başkasının Whatsapp Mesajlarını Okuma

Google Drive, WhatsApp mesajlarını telefona düzenli olarak kaydeden ve telefonun değişmesi veya kaybolması durumunda bu bilgileri eski mesajlardan kurtaran bir uygulamadır. Başka birinin telefonundaki mesajları okumak için de kullanabilirsiniz.

  • Mesajını okumak istediğiniz kişinin telefonundan WhatsApp girip ayarlar paneline girin.
  • Sohbet Yedeği yazan bölüme girin.
  • Burada, yedeklemenin oluşturulmasını istediğiniz e-posta adresini girmenizi isteyen bir kutu göreceksiniz. Buraya kendi e-posta adresinizi girerseniz, kaydedilen mesajlar düzenli olarak e-posta adresinize gönderilecektir. Google Drive yöntemini kullanarak birinin WhatsApp mesajlarına erişebilirsiniz.

Spoofing Yöntemi

Spoofing yöntemi, diğer yöntemlere göre daha fazla teknik bilgi gerektiren bir yöntemdir. Bu yöntemle, WhatsApp uygulamasının Mac adresini öğrenebilir ve başka bir cihazda mesajları görüntülemek için kullanabilirsiniz.

WhatsApp QR kodu İle Mesaj Okuma

Bildiğiniz gibi WhatsApp Web, WhatsApp mesajlarını bilgisayarda görüntülemek için telefonlara yüklenen bir platformdur. Bilgisayarınızda çalışırken telefonunuzdan gelen mesajları da görüntüleyebilir ve yanıt verebilirsiniz.

  • Bilgisayardan buraya tıklayın.
  • Önünüzde bir QR kod okuyucu gelecek. Mesajlarını okumak istediğiniz telefonla WhatsApp uygulamasını açın.
  • Seçenekler bölümünde WhatsApp Web’e girin ve QR kodunu buradan okuyun.

WhatsApp Mesajlarını Okuma Programı İndir Ücretsiz

Başkalarının Whatsapp mesajlarını okumak için kullanılan birçok uygulama var. Bu yazılım sayesinde istediğiniz kişinin sadece WhatsApp mesajlarını okumanın yanı sıra telefonunuzdaki birçok uygulamayı da kontrol edebilirsiniz.

Başka birinin mesajlarını okumak için o kişinin telefonuna casus yazılım yüklemeniz gerekir. Çevrimiçi yapabilirsiniz. Ancak bu yazılımlar ücretlidir, eğer bu yazılımları almak istiyorsanız ücretleri de makuldür.

Arama motorlarına casus yazılım yazdığımız zaman karşımıza pek çok program çıkıyor. Casus yazılım, tüm telefon bilgilerini size gizlice iletir, bu nedenle hiçbir yazılım bunu ücretsiz olarak yapamaz. Ücretsiz web sitelerine güvenmeyin. Bu tür programları seçerken en güvenilir ve en etkili olanı seçmelisiniz. Bu programları internetten araştırarak bulabilirsiniz.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.