Wifi şifresi nasıl kırılır, şifresiz wifi şifresi kırma programları 2023

Wifi şifresi nasıl kırılır, şifresiz wifi şifresi kırma programları 2023
Günümüzde hemen hemen her evde ve iş yerinde internet bağlantısı bulunmaktadır. Günümüzde internet bu kadar yayınken herkesin merak ettiği tek bir soru var. WiFi şifresi nasıl kırılır ? Merak edenler için bu yazımız tam size göre.

Zayıf güvenlikli ağlarda kablosuz parolaları kırmak bazı yazılımlarla mümkündür. WiFi ağınızın güvenliğini test etmek için bu programları kullanabilirsiniz. Bu size daha güvenli bir çevrimiçi deneyim sunacaktır. Bu içerik diğer ağlara sızmak için değil kendi ağınızı güçlendirmek için hazırlanmıştır. Hazır olduğunuzda, en iyi WiFi şifre kırıcıyı ve bilgisayar programlarını birlikte keşfedelim…

WiFi Şifre Kırma Programları 2023

Birçok güvenlik açığı nedeniyle modemlerdeki Wi-Fi şifreleri kırılabilmektedir. Wi-Fi'nin yanı sıra birçok şifre çeşitli yöntemler kullanılarak kolayca kırılabilir. Parola güvenliğini artırmak ve mevcut donanımdaki güvenlik açıklarını düzeltmek, daha güvenli bir İnternet deneyimi yaşamamıza yardımcı olur.

Eğer WiFi ağımıza kötü niyetli saldırganların sızmasını istemiyor ve şifremizi daha kuvvetli bir hale getirmek istiyorsak kullanmamız gereken bazı programlar bulunmakta. Şimdi, en iyi wifi şifre kırma programları ve uygulamaları listeleyelim.

Wifi Şifre Kırma Programları

  1. Kali Linux Nethunter
  2. Aircrack-ng
  3. Shark for Root
  4. Zanti
  5. Reaver

1- Kali Linux Nethunter

nethunter-app.png

Etik hackleme için en iyi işletim sistemi olan Kali Linux'u hemen hemen hepiniz bildiği bir program. Offensive Security'nin yaratıcılarından Kali Linux Nethunter, ilk açık kaynaklı Android penetrasyon testi platformudur. En iyi WiFi şifre kırma yazılımları listesinin başında yer alan Nethunter, Kali Wifite aracından yardım alıyor.

2- Aircrack-ng

aircrackhelpsection.png

Ağ güvenliğinizi test etmek ve kendinizi korumak için doğru WiFi hackleme uygulamasına ihtiyacınız var. Böyle bir uygulama ile WiFi korsanlığının nüanslarını ve ayrıca kendinizi nasıl koruyacağınızı öğrenebilirsiniz. Popüler güvenlik aracı aircrack-ng, birçok Android geliştiricisi ve güvenlik meraklısı tarafından Android'e taşınan güçlü bir araçtır. Aircrack-ng'yi Android'de çalıştırmak harika, ancak asıl zorluk, ekran modunu destekleyen bir Wi-Fi yonga seti elde etmektir.

3- Shark For Root

4-figure3-1.png

Birçoğunuzun zaten tahmin ettiği gibi, Shark For Root, ağ trafiğini ve iletişim protokolünün gelişimini analiz etmek için yaygın olarak kullanılan popüler açık kaynak paket analizcisi Wireshark'ın bir Android bağlantı noktasıdır. Adından da anlaşılacağı gibi, bu tcpdump tabanlı uygulama Shark For Root, köklü Android telefonlarda çalışır. Bu uygulamaların çıktılarını açabilmeniz için bilgisayarınızda Wireshark olması gerektiğini unutmayın; Hareket halindeyken Android akıllı telefonunuzda aynı ön izlemeyi görmek istiyorsanız, Shark Reader'ı kullanabilirsiniz.

4- Zanti

4154201644.webp

Zimperium tarafından geliştirilen Zanti, güvenlik yöneticilerinin ağ risk düzeylerini analiz etmelerine olanak tanıyan çok popüler bir Wi-Fi hackleme uygulamasıdır. Bu kullanımı kolay mobil dağıtım aracı, Wi-Fi ağ değerlendirmesi ve sızma testi için kullanılabilir. Wi-Fi Tarayıcı, bilinen varsayılan ayarlara sahip erişim noktalarını yeşil renkte gösterir. Bu uygulama, hedefin herhangi bir web sitesine veya sunucuya erişmesini engellemenizi ve bağlantıyı kesmenizi sağlar. Siber saldırganlar tarafından kullanılan bu tür yöntemleri yansıtarak ağ ihlallerini tespit edebilir ve onarabilirsiniz.

5- Reaver

reaver-22178-1.jpg

Android için Reaver, kısaca RfA, Android cep telefonları için kullanımı kolay bir Reaver GUI WiFi şifre kırma uygulamasıdır. İstenildiği zaman açılıp kapatılabilen izleme modu desteği ile Reaver, WPS uyumlu kablosuz yönlendiricileri otomatik olarak algılar. Tüm Reaver ayarları, GUI'sinde mevcuttur. Bu Wi-Fi şifre kırıcı, WPS kayıt şirketi PIN'lerine kaba kuvvet saldırısı gerçekleştirir ve WPA/WPA2 şifrelerini kurtarır. Birden fazla cihazda test edilen Reaver, net WPA/WPA2 şifresini baz istasyonundan 2-5 saat içinde alabilir. Son olarak, Android için Reaver ayrıca harici komut dosyalarını da destekler.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.