Netflix üyeliği nasıl iptal edilir?

Netflix üyeliği nasıl iptal edilir?
Netflix'i herhangi bir nedenle kullanmayı bıraktıysanız üyelik iptal sürecini takip ederek hesabınızı kapatabilirsiniz.

Netflix üyeliğinizi iptal etmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

android-collage-1920x1080-japan-jp.jpg

  1. Netflix hesabınıza giriş yapın.
  2. Sağ üst köşede bulunan profil simgesine tıklayın.
  3. Açılır menüden "Hesap" seçeneğini seçin.

Alternatif olarak, "https://www.netflix.com/youraccount" adresini tarayıcınızın adres çubuğuna yazarak doğrudan hesap ayarları sayfasına da gidebilirsiniz.

  1. Hesap sayfasına geldiğinizde, "Üyelik ayrıntılarını iptal et" veya benzer bir bağlantıyı bulun ve tıklayın. Bu bağlantı genellikle "Üyelik iptali" veya "Üyelik iptal et" gibi bir metin içerir.

  2. Devam edin ve Netflix üyeliğinizi iptal etmek için verilen talimatları izleyin. Bu adımlar, hesabınızı ne kadar süreyle kullanmak istediğinizi ve iptal işlemini onayladığınızı belirten bilgiler içerecektir.

Üyeliğinizi iptal ettikten sonra, Netflix hesabınız otomatik olarak sona erer ve bir sonraki fatura döneminizde ücretlendirilmez. Ancak iptal ettiğiniz tarihe kadar hesabınızı kullanmaya devam edebilirsiniz.

Not: Netflix üyeliğinizi iptal etmeden önce, hizmetin sona ermesini bekleyip beklemeyeceğinizi veya başka bir tarihte yeniden üyeliği yeniden başlatacağınızı düşünün. İptal işleminden sonra hesap bilgileriniz ve izleme geçmişiniz silinmez, bu yüzden hesabınıza geri dönmek isterseniz bu bilgilere tekrar erişebilirsiniz.

İlgili Haberler

Kaynak:Beyza Pınar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.