USB-C'li AirPods Pro 2 tanıtıldı!

USB-C'li AirPods Pro 2 tanıtıldı!
Apple, dünkü etkinlik sırasında AirPods Pro (2. nesil) güncellemesini resmen duyurdu. Kablosuz kulaklıklar, USB-C bağlantısının yanı sıra bazı yeni özelliklerle birlikte gelir.

Apple, dün geceki etkinlikte USB-C şarjlı yeni AirPods Pro'yu (2.nesil) tanıttı. Popüler kablosuz kulaklıklar ilk bakışta benzer görünse de USB-C bağlantısının yanı sıra çoğu kişinin beğeneceği bazı yeni özellikler sunuyor. Cupertino şirketi, basın bülteninde, kablosuz kulaklığın, 2024'ün başlarında piyasaya sürülecek olan Vision Pro karma gerçeklik kulaklığıyla birlikte kullanıldığında, ultra düşük gecikme süresiyle 20 bit, 48 kHz kayıpsız sesi destekleyeceğini duyurdu.

indir-3.webp

Güncellenen kablosuz kulaklıklar artık daha pratik ve dayanıklı. İhtiyaç duyulması halinde kullanıcılar, USB-C konektörüyle donatılmış iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max'i kullanarak yeni AirPods Pro'yu doğrudan şarj edebilecek. Diğer bir değişiklik ise kulaklıkların ve şarj kutusunun IP54 derecesine yükseltilmesidir. Böylece toza, tere ve suya karşı daha iyi koruma sağlar. Bir hatırlatma olarak, önceki AirPods Pro 2'nin IPX4 koruması vardı.

USB-C'li AirPods Pro 2 Türkiye fiyatı

indir-4.webp

Tüm ikinci nesil AirPods Pro, iOS 17 ile birlikte bazı heyecan verici özelliklere kavuşacak. Bu özellikler; Bunları şeffaflık modunu ve aktif gürültü engellemeyi esnek bir şekilde birleştiren Uyarlanabilir Ses, Sohbet Farkındalığı ve Kişiselleştirilmiş Ses Yüksekliği olarak sıralayabiliriz.

AirPods Pro (2.nesil) ve MagSafe Şarj Kutusu (USB‑C), 22 Eylül Cuma gününden itibaren Amerika Birleşik Devletleri'nde ve 30'dan fazla ülke ve bölgede 249 ABD doları 7.829 TL fiyatla satışa sunulacak.

İlgili Haberler

Kaynak:Fadime Dilek Kantoğlu Keklikçi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.