Apple iPhone 15 piyasaya sürüldü mü, ne zaman satışa çıkacak?

Apple iPhone 15 piyasaya sürüldü mü, ne zaman satışa çıkacak?
iPhone 15'e geri sayım başladı. iPhone 15'in lansman tarihi ile ilgili detaylar açıklandı, merak uyandırdı.

Teknoloji devi Apple, yeni iPhone'un özelliklerini duyurdu iPhone 15'in lansman tarihi. iPhone 15 ne zaman çıkacak? iPhone 15 fiyatı açıklandı mı? Apple, yeni iPhone 15 modelinin özelliklerini duyurmaya başladı.

İPHONE 15 NE ZAMAN ÇIKACAK?

Teknoloji devi Apple'ın yeni iPhone 15 modeli 12 Eylül'de (bu akşam) piyasaya sürülecek.

64ff031586b2474b58db26c8.webp

İPHONE 15 ÖZELLİKLERİ BELLİ OLDU MU?

Büyük telefon üreticileri arasında Apple, USB-C kullanmayan tek şirkettir. Ancak Avrupa Birliği'nin Eylül 2021'de çıkardığı bir yasa, üreticilerin Aralık 2024'e kadar USB-C'ye geçmesini zorunlu kılıyor. Apple, o dönemde yasanın kullanıcılara zarar vereceğini iddia ederken tüketicilerin artık USB-C'ye geçmesi gerekiyor. programın bir yıldan fazla ilerisinde.

iPhone, iPad ve MacBook'un yanı sıra diğer Apple ürünleri de yıllardır USB-C üzerinden şarj ediliyor.Ancak bu özellik henüz iPhone'da mevcut değil.Uzmanlar, teknoloji devinin Avrupa Birliği için ayrı, dünyanın geri kalanı için ayrı tip telefon üretmek istemeyeceğini, bu nedenle tüm dünyanın USB-C'ye geçeceğini düşünüyor. Yeni iPhone 15 ve 15 Pro cihazlarının özellikleri önümüzdeki hafta Apple'ın yıllık sonbahar etkinliğinde tanıtılacak.

960x0.webp

Bloomberg'e göre USB-C'ye geçiş, tüketicilerin tüm cihazları için tek bir kablo kullanmalarına ve daha yüksek veri aktarım hızlarına olanak tanıyacak. Avrupa Birliği düzenlemeleri tüm “küçük ve orta ölçekli taşınabilir elektronik cihazlar” için geçerlidir.

İPHONE 15 FİYATI NE KADAR OLACAK?

iPhone 14 Pro'nun Türkiye satış fiyatı 62.541 TL; iPhone 14'ün başlangıç ​​fiyatı 48.304 TL iPhone 15'in başlangıç ​​fiyatının 60 bin lirayı aşacağı söyleniyor. Ancak henüz resmi bir fiyat açıklaması yapılmadı.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.