Roblox sonunda Playstation’a geliyor!

Roblox sonunda Playstation’a geliyor!
Başarılı oyun ve geliştirme platformu Roblox, uzun bir aradan sonra Playstation'a geliyor. Roblox Geliştirici Konferansı'nda yapımın ekim ayında PS platformlarına çıkacağı duyuruldu.

Oyun geliştirme, yayınlama ve oyun platformu Roblox, uzun bir aradan sonra Playstation sürümüne kavuşuyor. Roblox Geliştirici Konferansı sırasında Roblox Corporation, oyunun Ekim ayında Playstation için yayınlanacağını duyurdu.

indir.webp

Roblox ekim ayında PS4 ve PS5 için yayınlanacak

Uzun süredir Windows, macOS, iOS, Android ve Xbox platformlarında varlığını sürdüren Roblox, sonunda PS4 ve PS5 platformlarına da çıkacak. Ekim ayında yayınlanacak olan yapım, diğer platformlarda mevcut olan tüm Roblox deneyimlerine erişim sağlayacak. Üretimin PS4 ve PS5 platformlarında da ücretsiz olacağını unutmayın.

Geçtiğimiz aylarda yayınlanan belgeler, Sony'nin çocukları korumak amacıyla Roblox'un Playstation platformuna çıkmasını engellediğini gösteriyor. Sony'nin güvenlik endişelerini nasıl ortadan kaldırdığı belirsizliğini koruyor. Ayrıca şirket, Roblox'un yakında Meta Quest için de kullanıma sunulacağını söyledi. Roblox'un yeni platforma gelmesi hakkında ne düşünüyorsunuz?

İlgili Haberler

Kaynak:Beyza Pınar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.