Google Pixel Watch 2'nin resmi lansmanı gerçekleşti!

Google Pixel Watch 2'nin resmi lansmanı gerçekleşti!
Pixel 8 serisinin ardından Google, Pixel Watch 2 için bir tanıtım videosu yayınladı. Google'ın yeni akıllı saatinin tasarım detayları resmi olarak ortaya çıktı.

Google, 4 Ekim'de Pixel etkinliği düzenleyecek. Lansman öncesinde Pixel Watch 2'nin Pixel 8 ve 8 Pro'dan sonraki tasarımını yansıtan kısa bir video paylaştı. Şu ana kadar uzaktan ve belirli açılardan gördüğümüz Pixel Watch 2'yi her açıdan net bir şekilde görme şansımız oldu.

indir-1.webp

Tasarım neredeyse hiç değişmeden kalıyor

Videoda Pixel Watch 2'nin yeni pürüzsüz ve dairesel taç tasarımını görüyoruz, özellikle gövdesi de inceliyor. Görünen o ki hoparlör kısmında artık delik yok ama yanındaki butonun yan tarafında delik var. Kayış mekanizması eskisi gibi görünüyor.

Yeni Pixel Watch'un arka kısmında bazı değişiklikler var. Siyah çerçeve artık çok daha ince ve saatin sensörlerini ve suya dayanıklılığını belirten bir yazı içeriyor. Sensör parçası, farklı bileşenlerin sıralı sıra yerine bir arada kümelendiği dairesel bir tasarıma sahiptir. Sensör düzeninden bahsederken Pixel Watch 2'nin stres yönetimi ve takibi için bir elektrodermal aktivite sensörü içerdiği doğrulandı. Bu konunun açıklığa kavuşturulması zor görünüyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.