Samsung Galaxy Watch 6 çıktı : Galaxy Watch ile tanışın!

Samsung Galaxy Watch 6 çıktı : Galaxy Watch ile tanışın!
Unpacked etkinliğinde Samsung, yeni nesil katlanabilir telefon ve akıllı saat modellerini tanıttı.

Samsung, Unpacked etkinliği kapsamında yeni nesil cihazlarını tanıttı. Güney Koreli şirket, yeni nesil katlanabilir telefonları Galaxy Fold 5 ve Flip 5 modellerinin yanı sıra yeni akıllı saat modellerini de görücüye çıkardı. İşte Samsung Galaxy Watch 6 özellikleri ve fiyatları...

samsung-galaxy-watch-6-2.jpg

Samsung Galaxy Watch 6 ve Watch 6 Classic duyuruldu

Güney Koreli üretici, düzenlediği tanıtım etkinliğinde Galaxy Watch 6 ve Watch 6 Classic modellerini müşterilerin beğenisine sundu. Standart model 40 ve 44 mm, döner çerçeveli klasik versiyon ise 43 ve 47 mm boyutlarında sunuluyor.

Standart modelden yola çıkan Samsung, yeni nesil akıllı saat modellerinin daha büyük ekranlar ve daha ince çerçeveler sunacağını söylüyor. Yeni modelin 40mm versiyonu 33.3mm ekran çapına sahipken, 44mm versiyonu 37.3m ekran çapına sahip. Saatin pil kapasitesi 300 mAh ve 425 mAh.

samsung-watch-6-classic.jpg

Daha küçük versiyonun ağırlığı 28,7 gram iken 44 mm versiyonun ağırlığı 33,3 gram olarak hesaplanmıştır. Galaxy Watch 6'nın her standart versiyonu iki farklı renk seçeneğiyle gelir. 40 mm'lik versiyon altın ve grafit renklerde, 44 mm'lik versiyon ise siyah ve gri seçeneklerle geliyor.

Samsung, kampanyanın yanı sıra yeni akıllı saat modellerinin fiyatlarını da açıkladı. Buna karşılık 44mm Samsung Galaxy Watch 6 5.000.999 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. 44mm versiyonun talep edilen fiyatı ise 6.000 499 TL.

Öte yandan döner çerçeveli klasik versiyona bakacak olursak ekran boyutunun aynı olduğunu görebiliriz. Ancak tasarıma bağlı olarak 52 gram veya kola takılan 59 gram ağırlığa sahip modeller arasında gözle görülür bir fark olacak gibi görünüyor. Galaxy Watch 6 Classic modelinin pil boyutu da aynı kalıyor. Watch 6 Classic'in her iki versiyonu da gri ve siyah seçeneklerle sunuluyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Beyza Pınar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.