Twitter, Android telefonlarda "X" olmaya başladı

Twitter, Android telefonlarda "X" olmaya başladı
Twitter'ın yeni isim ve logolu Google Play Store güncellemesi Android kullanıcılarını da vurmaya başladı. Mavi kuşlarlara Android tüm telefonlar veda etmeye başladı.

Dünyanın en büyük mikroblog platformu olan Twitter, geçtiğimiz günlerde yeniden markalaşma süreciyle gündeme geldi. Platform, geçtiğimiz hafta sonu yepyeni bir logoyla karşımıza çıkan Elon Musk tarafından satın alındıktan sonra pek çok değişikliğe uğradı. Şirketin genç CEO'su Linda Yaccarino da ünlü platformun misyon ve vizyonunu resmen açıkladı. Şimdi de Twitter'ın yeniden markalaşma sürecine ilişkin önemli bir gelişme yaşandı. Yeni güncellemeyi Google Play Store üzerinden dağıtmaya başlayan ekip, Twitter'ın yeni adını ve logosunu Android ekosistemine sunmaya başladı. Yakında, Twitter'ın ikonik kuşu hiçbir Android telefonda olmayacak.

Logo ile birlikte uygulama ismi ve açıklaması da değiştirildi!

Geliştirici ekip, Google Play Store sayfasındaki logonun yanı sıra uygulama bilgisini de değiştirdi. Bu içerikte; Artık "X" olarak adlandırılan uygulama için dikkat çekici bir açıklama yapıldı çünkü "App X, herkes için güvenilir bir dijital şehir meydanı." Ek olarak, Google Play Store'dan alınan görsel, Twitter'ın X logosunun yeni bir görseli ile değiştirildi.

e8a7cb17f605d4b47ef12fa069dd0db330463fcb.jpeg

Değişikliklerin Türkiye'ye gelmesi an meselesi!

Google Play Store'un Türkiye sayfasına baktığımızda şu ana kadar herhangi bir değişiklik görmüyoruz. Ancak haberin başında da belirttiğimiz gibi güncelleme şu anda dağıtım aşamasında. Yani Türkiye'deki kullanıcılar yakında Google Play Store'da Twitter logosunun yeni versiyonunu görmeye başlayacak.

O an; Düşük işlevli telefonlar için Twitter'ın Lite sürümünün de bazı ülkelerde mevcut olduğunu belirtmek gerekir. Ancak Twitter Lite, Google Play Store'da aynı isimle hizmet vermeye devam ediyor. En son 2021 yılında güncellenen yazılım üzerinde herhangi bir çalışma yapılıp yapılmadığı bilinmiyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Beyza Pınar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.