2 Ekim Zuhal Topal'la Yemekteyiz puanları! Merve kaç puan aldı?

2 Ekim Zuhal Topal'la Yemekteyiz puanları! Merve kaç puan aldı?
 DAMGA Editörü
Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftasındaki ilk gün ekranlara geliyor. Haftayı açacak isim ise Merve Atacan oldu. Merve kaç puan aldı? 2 Ekim Zuhal Topal'la Yemekteyiz puanları haberimizde yer almaktadır.

Hafta içi her gün yayınlanan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni bir mücadeleye daha başlıyor. Beş yarışmacının performansını sergileyeceği zorlu rekabette haftayı açacak isim Merve Atacan olarak açıklandı. Kendisine verilecek olan sürede alışverişe çıkıp yemeklerini hazırlayacak genç yarışmacı mönüsünü rakipleri ve Zuhal Topal'a beğendirmek zorunda. Gözler gün sonunda verilecek puanlarda. Atacan da marifetlerini sergilemek üzere kolları sıvayacak. Peki, Merve kaç puan aldı? 2 Ekim Zuhal Topal'la Yemekteyiz puanları haberimizde yer almaktadır.

Yeni haftanın yarışmacıları belli oldu

Bu hafta birincilik için yarışacak olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yarışmacılarının isimleri açıklandı. Buna göre yarışacak Merve Atacan'ın haricinde Diyetisyen Pınar Dağhan, Sihirbaz Hassan Asoiaf, Turhan ve Mediha 75 bin liralık ödülü kazanabilmek adına yemeklerini hazırlayacak.

Haftayı Merve başlatacak

Beş isim arasında adını zirveye yazdırabilmek için villaya gelen Merve Atacan, ilk gündeki başarısıyla yeteneklerini de Türkiye'ye kanıtlamak amacında. Rakiplerine verdiği cevaplarla da dobralığını gösterdi. Özellikle Pınar ile giriştiği söz düellosu herkesi heyecanlandırdı. Tatlısı, eti, yemeği ve ara sıcakları merak konusu.

Merve kaç puan aldı?

Yemekleriyle şov yapmaya hazırlanan Merve kendinden oldukça emin. Rakiplerinin parmaklarını yiyeceğini ve ödülü kazanacağından emin olarak programda yerini alan Merve'nin gün sonundaki puanları da fragmanda kendisini izleyen herkesi sabırsızlandırıyor.

Merve'nin puanları
Turhan:
Mediha:
Hassan:
Pınar:

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.