3 Ekim Zuhal Topal'la Yemekteyiz puanları! Hassan kaç puan aldı?

3 Ekim Zuhal Topal'la Yemekteyiz puanları! Hassan kaç puan aldı?
 DAMGA Editörü
Türk televizyonlarının en uzun süreli formatlarından biri olan Yemekteyiz'de yeni haftanın ikinci günü başlıyor. Beş yarışmacının performansını sergilediği zorlu programda bugün Hassan yarışacak. Peki, Hassan kaç puan aldı? 3 Ekim Yemekteyiz puanları...

Milyonları ekran başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni bölümü ile seyircilerin karşısına çıkıyor. Dün başlayan haftada Merve Atacan yemeklerini hazırlamıştı. Bugün ise sırada Hassan var. Sihirbazlık yapan deneyimli yarışmacının mutfakta aynı başarıyı gösterip gösteremeyeceği sabırsızlıkla bekleniyor. Her anı heyecan ve lezzet dolu programın yeni bölümünde gözler deneyimli isimde olacak. Herkes puanlarını merak ediyor. Peki, Hassan kaç puan aldı? 3 Ekim Zuhal Topal'la Yemekteyiz puanları haberimizde yer almaktadır.

Savaş devam ediyor

Dün başlayan haftanın ilk gününde Merve Atacan puanlarını almıştı. Oldukça çetin geçen programın ardından bugün de Hassan rakipleri ve Zuhal Topal'ın karşısında puan savaşına girecek. Ancak yemeklerine gelen yorumlar iyi bir gün geçirip geçirmeyeceğine dair ipuucu verdi. Turhan yemekleri eleştirirken güzel sunucu da mutfakta şaşırdığı bir manzara ile karşılaştı. Pınar ise "Şefim diyor ama çok devamsızlık yapmışa benziyor" yorumunda bulundu.

Hassan kaç puan aldı? Yemekteyiz 3 Ekim Puanları

Birincilik için ter dökecek olan Hassan önce alışverişe sonra da mutfağa gidecek. Ardından da yemeklerini hazırlamaya çalışacak. Gün sonunda da puanları verilecek. Kendisinin elde edeceği toplam puan haberimize eklenecektir.

Pınar:
Merve:
Turhan:
Mediha:
Zuhal Topal:

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.