4 Ekim Zuhal Topal'la Yemekteyiz puanları! Mediha kaç puan aldı?

4 Ekim Zuhal Topal'la Yemekteyiz puanları! Mediha kaç puan aldı?
 DAMGA Editörü
Zuhal Topal'la Yemekteyiz, 4 Ekim 2023 Çarşamba günü 448. bölümle yayınlanıyor. Günün yarışmacısı Mediha oldu. Peki, Mediha kaç puan aldı? 4 Ekim Zuhal Topal'la Yemekteyiz puanları haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni bölümü ile izleyenlerin karşısına çıkıyor. Beş yarışmacının performansını sergileyeceği zorlu maratonda gözler Mediha'ya çevrilecek. İlk 2 günde rakiplerini yorumlayan güzel yarışmacı bugün kendisine verilen sürede yemeklerini hazırlayıp mönüsünü masaya getirebilmek adına çaba gösterecek. Ardından da puanları verilecek. 4 Ekim Zuhal Topal'la Yemekteyiz puanları! Mediha kaç puan aldı? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Ayın hangi evresinde?

Bugün ellerinin hamaratlığını ortaya koyarak adını zirveye yazdırmak isteyen Mediha'ya sert yorumlar geldi. Özellikle Turhan, rakiplerini bombalamaya devam etti. Tatlı için "Bu ay, hangi evrede?" diye sorarak eleştirdi. Diğer yandan güzel yarışmacı herkesi şaşırtacak kadar güzel yemek yapacağını söyleyerek iddiasını ortaya koydu.

Mediha kaç puan aldı? Yemekteyiz 4 Ekim Puanları

Birincilik için ter dökecek olan Mediha önce alışverişe sonra da mutfağa gidecek. Ardından da yemeklerini hazırlamaya çalışacak. Gün sonunda da puanları verilecek. Kendisinin elde edeceği toplam puan haberimize eklenecektir.

Pınar:
Merve:
Turhan:
Hassan:
Zuhal Topal:

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.