6 Ekim Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim birinci oldu? İşte kazanan yarışmacı

6 Ekim Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim birinci oldu? İşte kazanan yarışmacı
 DAMGA Editörü
Tv8'in sevilerek izlenen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni bir hafta daha sona eriyor. Beş yarışmacının performansıyla birincinin belirlendiği programda kazanan açıklanacak. 6 Ekim Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim birinci oldu? İşte detaylar...

Milyonların ekran başına kilitlendiği Zuhal Topal'la Yemekteyiz, birbirinden iddialı yarışmacılarıyla yeni haftayı noktalıyor. Pazartesi günü Merve ile başlayan maratonda Hassan, Pınar ve Mediha yarıştı. Sıra bugün Turhan yarışacak. Ardından puanlarını alacak. 75 bin liralık ödülü evine götürmek isteyen başarılı yarışmacının performansı sabırsızlıkla beklenirken mönüsü de öğrenilmek üzere araştırılıyor. Kendisinin alacağı puanların ardından haftanın kazananı açıklanacak. Peki, 6 Ekim Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim birinci oldu? İşte kazanan yarışmacı haberimizde yer almaktadır.

Bugün Turhan yarışacak

Dört rakibinin ardından bugün alışverişe çıkacak olan Turhan, sonrasında mutfağa girecek. Kendinden çok emin ve "Benim yemeklerime onların hayalleri dahi yetişemez" diyor. Ütüyle tatlı patates cipsi de yapan deneyimli yarışmacı, laylaylom şekilde iş yaptığını ve buradan birincilikle ayrılacağını söyledi. Merve'nin iddiası da herkesi şok edecek gibi görünüyor. Mediha ile Turhan arasında elektriklenme olduğunu öne sürdü.

Turhan'ın menüsünde neler var?

Bugün zirvede yer alabilmek adına mutfakta şov yapmak isteyen Turhan'ın mönüsü belli oldu. Buna göre kendisi aşağıdaki lezzetlerle sofrayı donatcak

  • Zeytinli kekikli ekmek
  • Fransız usulü soğan çorbası
  • Dijon Vinagret soslu hindiba salatası
  • Tavuk ciğer patates
  • Peynirli sucuklu lolipop börek
  • Böğürtlen soslu bonfile
  • Şeftalili tarte tatin

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim birinci oldu?

Bugün Turhan'ın puanlarını almasının ardından final etabı başlayacak. Zuhal Topal'ın vereceği puanlarla birlikte sıralama oluşacak. İlk sırada yer alan isim ödüllerin de sahibi olacak. Kazanan yarışmacı açıklanınca haberimize eklenecektir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.