Çiğdem Günal kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Çiğdem Günal kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
 DAMGA Editörü
Tivibu Spor ekranlarının güzel sunucusu Çiğdem Günal, son dönemin en çok aranan televizyon yüzlerinden biri olmayı başardı. Peki, Çiğdem Günal kimdir? Kaç yaşında, nereli, evli mi bekar mı ve Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Türkiye'nin en güzel sunucularından biri olmayı sürdüren Çiğdem Günal, binlerce kişi tarafından ilgiyle takip ediliyor. Başarılı spiker sunduğu haberlerle birlikte futbol gündemini ekranlara taşırken diğer yandan sosyal medyada da adından söz ettirmeyi başarıyor. Kendisi hakkında da çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olmak isteniyor. Peki, Çiğdem Günal kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Çiğdem Günal kimdir, hangi kanallarda çalıştı, kariyeri, nereli, kaç yaşında, Instagram hesabı, yaşı, Twitter hesabı, boyu, kilosu, sevgilisi, evli olup olmadığı, Tivibu Spor'daki görevleri hakkında çok saydıa sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olmak isteniyor. Peki, Çiğdem Günal kimdir? Kaç yaşında, nereli, kariyeri, ödülleri ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Çiğdem Günal kimdir?

Tivibu Spor'un başarılı sunucuları arasında yer alan Çiğdem Günal 19 Temmuz 1987 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Ortaokul eğitimini Aydoğdubey İlköğretim ve Ortaöğretim Okulu'nun ardından Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi'nde tmamaladı. Üniversite eğitimi için İstanbul'un yolunu tuttu ve marmara Üniversitesi İktisat Fakültesi'nden mezun oldu. Aynı üniversitede İnsan Kaynakları Yönetimi üzerine yüksek lisansını tamamladı. Dialog Anlatım ve İletişim Merkezi'nde spikerlik ve diksiyon dersleri aldı.

Çiğdem Günal fotoğrafları

Çiğdem Günal kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Çiğdem Günal'ın dövmesi

Hafta içi her gün ekranlardaki yerini alan Çiğdem Günal'ın dövmesi de merak konusudur. Birçok takipçisi ne yazdığını merak etmekle birlikte internette araştırmaktadır. Günal Hz. Mevlana'nın şiirinden bir mısrayı dövme olarak yaptırmıştır. “Öldüm der durur, yine de yaşarsın." yazmaktadır.


Çiğdem Günal dövmesi

ALLAH DER Kİ

Allah der ki “Kimi benden çok seversen onu senden alırım

”Ve ekler: “Onsuz yaşayamam” deme,seni onsuz da yaşatırım.

Ve mevsim geçer,gölge veren ağaçların dalları kurur,sabır taşar,

canından saydığın yar bile bir gün el olur,aklın şaşar.

Dostun düşmana dönüşür,düşman kalkar dost olur,öyle garip bir dünya.

Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur

“Düşmem” dersin düşersin,”Şaşmam” dersin şaşarsın.

En garibi de budur ya “Öldüm der,yine de “yaşarsın.

çiğdem günal

Çiğdem Günal kariyeri

Kurumsal bankacılık alanında çalışıktan sonra gönül verdiği spikerlik ve sunuculuk mesleğini yapabilmek adına eğitim aldı ve tüm derslerini tamamladı. Birçok spiker ve sunucu gibi Beşiktaş'ın resmi televizyon kanalı BJK TV'de mesleğe adım attı. Burada programlar sundu. Bir senelik kariyerinin ardından Türkiye'den ayrıldı ve Katar'a yerleşti. 3 sene boyunca burada yaşadı ve kariyerine ara verdi. 2020 yılında Türkiye'ye geri dönerek Tivibu Spor kadrosuna katıldı. Hafta içi yayınlanan spor bültenlerinde haberleri aktardı ve Her Gün Spor pprogramında izleyicilerle gündemi paylaştı. Birçok konukla da ortak yayın yaptı. Şu anda Tivibu Spor'da Haberler, Ana Haber ve Her Gün Spor isimli programların sunumunda yer almaktadır.

Çiğdem Günal kaç boyunda?

Güzel sunucu Çiğdem Günal 1 metre 71 santimetre boyundadır. Fit görünümü ile birlikte güzelliği konusunda da adınndan sıkça söz ettirmektedir.

Çiğdem Günal kaç kilo?

Medya sektörünün en çok takip edilen sunucularından Çiğdem Günal 53 kilo ağırlığındadır.

Çiğdem Günal Twitter ve Instagram hesabı

Çiğdem Günal'ın kendisine ait Instagram ve Twitter hesabı binlerce kişi tarafından takip edilmektedir. Burada yayınladığı fotoğraflar ve mesajlar sıkça etkileşim almaktadır. Ayrıca genç sunucu takipçi sayısını giderek artırmaktadır.

  • Çiğdem Günal Twitter hesabı https://twitter.com/cigdemmgunal
  • Çiğdem Günal Instagram hesabı https://www.instagram.com/cigdem_gunal/?hl=tr



çiğdem günal


Çiğdem Günal'ın kazandığı ödüller


çiğdem günal


Çiğdem Günal'ın özel röportajları

Başarılı sunucu Çiğdem Günal yaptığı röportajlarla da adını duyurmayı başardı. Başakşehir'e şampiyonluk kazandıran ve Şampiyonlar Ligi'ne götüren Okan Buruk, ayrılığı sonrasında ilk kez kendisine konuştu. Yine Fenerbahçe'de geldiği görevinde koltuğu devreden Emre Belözoğlu da yine ilk açıklamasını Günal'a yaptı. Ömer Erdoğan'ın geçen sezon sonunda yaptığı ilk değerlendirmelerde mikrofonun ucunda güzel spiker vardı. Fancesco Farioli de Alanyaspor'a imza attıktan sonra ilk kez 32 yaşındaki sunucuya konuştu. Aykut Kocaman da gündem yaratan açıklamalarıyla Her Gün Spor'da kendisinin konuğuydu.

çiğdem günal

çiğdem günal

çiğdem günal

çiğdem günal

çiğdem günal

çiğdem günal

çiğdem günal

çiğdem günal

çiğdem günal

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.