TV100 Gün Uyanıyor sunucusu Kardelen Dönmez kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

 DAMGA Editörü
Türkiye'nin en çok izlenen kanallarından biri olan TV100'de Gün Uyanıyor programını sunan Kardelen Dönmez, gündeme oturmayı başardı. TV100 Gün Uyanıyor sunucusu Kardelen Dönmez kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.

Ela Rümeysa Cebeci'nin ayrılığı sonrası TV100'de Gün Uyanıyor isimli sabah haberleri programını sunmaya başlayan Kardelen Dönmez, ilgiyle takip ediliyor. Güzel sunucu her sabah hem dünden hem de günün getirdikleriyle kamera karşısına geçiyor ve son dakika gelişmelerini anbean aktararak zaman zaman yorumlarda bulunuyor. Diğer yandan seyirciler de kendisiyle ilgili olarak çok sayıda sorgulamada bulunup bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Peki, TV100 Gün Uyanıyor sunucusu Kardelen Dönmez kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Kardelen Dönmez kimdir?

Sabah 06.00-09.00 saatleri arasında TV100 ekranlarında Gün Uyanıyor'u sunan Kardelen Dönmez, 4 Şubat 1996 tarihinde doğdu. 27 yaşındadır. Kova burcudur. İstanbul'da dünyaya gelen güzel sunucu, Bahçeşehir Üniversitesi’nde Enerji Sistemleri Mühendisliği bölümü okuduğu sırada spikerlik derslerine başladı ve sonrasında Toronto'ya giderek dil eğitimi aldı. İngilizce bilmektedir. İstanbul'da yaşamaktadır.

kardelen-donmez.jpg

Kardelen Dönmez nerede çalışmıştır? Kariyeri

Başarılı sunucu ekran önü kariyerine TYT Türk ile başlamıştır. Burada öğle bültenleri sunarak ilk adımını atmış oldu. Yeniden girdiği üniversite sınavında İstanbul Üniversitesi Radyo Sinema Televizyon bölümünü kazandı. TYT Türk'ten ayrıldıktan sonra editörlük, sunuculuk ve spikerlik yapmaya devam etti. Adını ilk duyurduğu yer ise Haber Global oldu. Gece haberlerini sunarak isminden bahsettirmeyi başardı.

Kardelen Dönmez evli mi, sevgilisi var mı?

Güzelliği ile dikkat çeken Kardelen Dönmez'in medeni durumu ve hayatında biri olup olmadığı merak edilmektedir. Kendisi bekardır. Ayrıca sevgilisi de olmadığı bilinmektedir. Eğer bu durumlar değişirse haberimiz de güncellenecektir.

kardelen-donmez-2.jpg

Kardelen Dönmez Instagram hesabı

TV100'ün sabah haberleri sunucusu Kardelen Dönmez, sosyal medyada da adını her geçen gün daha fazla kişiye duyurmaktadır. Şu anda kendisini 17 bin civarında kişi takip etmektedir ve her fotoğrafına beğeni yağmaktadır. @kardelenndonmez adresinden paylaşımlarını görüntüleyebilirsiniz.

Kardelen Dönmez boyu ve kilosu

Ekranların en çok ilgi gören isimlerinden biri haline gelen Kardelen Dönmez'in fiziksel özellikleri de meral edilmektedir. Boyu 1.66 olan başarılı isim 50 kilo ağırlığındadır.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.