Kardelen Kocatürk kimdir? Instagram hesabı

Kardelen Kocatürk kimdir? Instagram hesabı
 DAMGA Editörü
Türkiye'nin en çok izlenen kanallarından biri olan Sözcü TV'de çalışan Kardelen Kocatürk, haberleri ile ses getiriyor. Kendisi hakkında da çok sayıda kişi araştırmada bulunup bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Peki, Kardelen Kocatürk kimdir? İşte detaylar...

Türkiye'de gündeme yönelik haberlerin yanı sıra halkın sesini de milyonlara aktaran ve önemli içeriklerle seyircilerin karşısına çıkan Kardelen Kocatürk, Sözcü TV'nin en gözde muhabirleri arasında yer alıyor. İzleyicilerin hakkında sıkça bilgi sahibi olmak istediği güzel basın mensubuyla ilgili detaylar merak konusu ve internette sıkça araştırılıyor. Peki, Kardelen Kocatürk kimdir? Kariyeri, Instagram ve X hesabı haberimizde yer almaktadır.

image-8708424.jpg

Kardelen Kocatürk kimdir?

Şu anda Sözcü TV kadrosunda yer alan Kardelen Kocatürk, İstanbul Üniversitesi'nde eğitim görüyor.. Başkent İletişim Bilimleri Akademisi'nde diksiyon eğitimi aldı. Profesyonel kariyerine ise Birgün Gazetesi'nde başladı. 2 seneye yakın süren kariyerinin ardından ünlü internet portalı medyafaresi.com'da çalıştı. Buradan Halk TV'ye geçiş yaptı ve 3 yıla yakın muhabir olarak haberleri aktarıp mikrofon uzattı. 2023 yılının şubat ayından itibaren ise Sözcü TV kadrosuna dahil edildi.

image-9672487.jpg

Kardelen Kocatürk Instagram hesabı

Güzel muhabirin basındaki başarısının yanı sıra sosyal medyada da adı sıkça duyulmaktadır. Şu anda binlerce takip edildiği Instagram hesabı bulunmaktadır. @snowglobee_ adresinden takip edebilirsiniz.

image-9415630.jpg

Kardelen Kocatürk X hesabı

Instagram'ın yanı sıra X (eski adıyla Twitter) üzerinde de profile sahip olan Kardelen Kocatürk, burada da genellikle haberlerini paylaşmaktadır. 1000'e yakın takipçisi vardır. @kardelen_kctrk hesabından takip edebilirsiniz.

image-9672487-001.jpg

image-6949574.jpg

image-5613566.jpg

image-5601086.jpg

image-5164290.jpg

image-3101289.jpg

image-3039559.jpg

image-2987676.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.