Doya Doya Moda Aslı Adıyaman kimdir? Kaç yaşında, fotoğrafları ve Instagram hesabı

Doya Doya Moda Aslı Adıyaman kimdir? Kaç yaşında, fotoğrafları ve Instagram hesabı
TV8'in hafta içi günlerini renklendiren ve izleyicileri ekran başına kilitleyen Doya Doya Moda'nın 2. sezonu bomba yarışmacılarla başlıyor. Birbirinden iddialı isimler en tarz kadın olabilmek için yarışacak. Aslı Adıyaman da onlardan biri. Doya Doya Moda Aslı Adıyaman kimdir? Kaç yaşında, fotoğrafları, Instagram hesabı, boyu, kilosu ve bedeni haberimizde yer alıyor.

Geride kalan sezonuyla büyük bir heyecan yaratan ve yarışan yarışmacıları gündemi sallayan Doya Doya Moda'da yeni dönem başlıyor. Yayınlandığı günden bu yana jüri üyelerinin yanısıra yarışmacıları ile de dikkat çeken ve zaman zaman sinirlerin de gerildiği program yarından itibaren yeni bölümleri ile bir kez daha ekranlardaki yerini alacak. Yeni sezon yarışmacıları da yayınlanan fragmanlarda gösterildi. Aslı Adıyaman da onlardan biri. Doya Doya Moda Aslı Adıyaman kimdir? Kaç yaşında, fotoğrafları, Instagram hesabı, boyu, kilosu ve bedeni haberimizde yer alıyor.
 


Doya Doya Moda Aslı Adıyaman kimdir?

Yeni sezonun en iddialı isimlerinden biri olan Aslı Adıyaman kendisini ilk sıraya yazdırmak ve rakibelerini de geçerek jüriye kendisini beğendirmeye çalışacak. Bunun için ise işi çok zor. Çünkü en az kendisi kadar iddialı 6 isim daha adeta pusuda bekliyor onu geçmek için. İnternette hakkında pek bir bilgi yok ancak evli ve Arya adında bir çocuk sahibi olduğunu söyleyebiliriz. İstanbul'da yaşıyor ancak aslen Adanalı. 3 aylık anne. 1.60 boyunda ve 77 kilo. Yarışmadaki performansı da merak ediliyor.

doya doya moda aslı adıyaman fotoğrafları

doya doya moda aslı adıyaman kimdir
 

Doya Doya Moda Aslı Adıyaman Instagram hesabı

Doya Doya Moda'nın yeni sezonuna damga vurmak isteyen isimlerden biri olan Aslı Adıyaman'ın Instagram hesabı olup olmadığı merakla araştırılıyor. Genç yarışmacı bu platformda kendisine ait bir profille paylaşımlar yapmaktadır ve bin 600 civarında takipçisi bulunmaktadır. @asliadiyamn hesabından takip edebilirsiniz.

 


Doya Doya Moda Aslı Adıyaman evli mi? Boyu, kilosu ve bedeni

Genç yarışmacı güzelliği ile ilgi odağı oldu ve izleyiciler kendisi hakkında araştırmalar da yapıyor. Birçok kişi Doya Doya Moda Aslı Adıyaman evli mi? sorusunu sorarak yanıt arıyor. Evet kendisi evli ve bir çocuğu var. Ayrıca kendisiyle ilgili olarak boyu, kilosu ve bedeni de merak ediliyor. Bu soruların cevabı yarışmada verildikten sonra haberimizde yer alacak.

Doya Doya Moda Birben Coşkun fotoğrafları

Doya Doya Moda Birben Coşkun kimdir

doya doya moda imani dolar fotoğrafları

doya doya moda imani dolar kimdir

doya doya moda aslı adıyaman fotoğrafları

doya doya moda aslı adıyaman kimdir

Doya Doya Moda Nur İşlek fotoğrafları

Doya Doya Moda Nur İşlek kimdir

Doya Doya Moda Aylin Tözün fotoğrafları

Doya Doya Moda Aylin Tözün kimdir

Doya Doya Moda Rümeysa Buyuran fotoğrafları

Doya Doya Moda Rümeysa Buyuran kimdir

doya doya moda rabia ağca fotoğrafları

doya doya moda rabia ağca kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.