Konuşanlar 136. bölüm (1 Mart) - Konuşanlar 136 bölüm EXXEN, Youtube

Konuşanlar 136. bölüm (1 Mart) - Konuşanlar 136 bölüm EXXEN, Youtube
Türkiye'nin en çok seyredilen gösterisi Konuşanlar, 1 Mart 2024 Cuma tarihinde 136. bölümü ile yayınlanacak. Konuşanlar 136. bölüm (1 Mart) - Konuşanlar 136 bölüm EXXEN, Youtube izle alternatifleri haberimizde yer almaktadır.

EXXEN ekranlarında yayınlanan bölümleri ile milyonlar tarafından seyredilmeyi sürdüren Konuşanlar, yeni haftasında da ilgiyle takip edilecek. Yine kahkaha dolu anların yaşanacağı programda herkesin gözü konukların anlatacağı anılarda ve hikayelerde. Konuşanlar 136. bölüm (1 Mart) - Konuşanlar 136 bölüm EXXEN, Youtube alternatifleri haberimizde yer almaktadır.

Konuşanlar 3. sezon 134. bölümde neler olacak?

Bu hafta da hem dijital platformda hem de sosyal medya sitelerinde ilgiyle seyredilecek Konuşanlar'ın 136. bölümünde bir konuşan, nasıl bir sevgili istediğini açıklamaya başladığında Hasan Can Kaya, salona çalışan kriterleri saydığını söyledi. Bu durum herkesi güldürdü. Bir diğer konuşan ise bazı şeyleri unuttuğunu anlatınca ünlü komedyen bir kez daha kontralarıyla izleyicilere kahkaha attırdı.

Konuşanlar 3. sezon 136. bölüm izle

EXXEN'in en popüler içeriği olmayı sürdüren Konuşanlar'ın bu haftaki bölümünü seyretmek isteyenler platformdan üyelik oluşturarak keyifli anlara tanıklık edebilir. Ayrıca haftalık deneme abonelik ile sadece 1 TL karşılığında tüm videolara ulaşabilirsiniz.

Konuşanlar 3. sezon 137. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Hasan Can Kaya'nın sunduğu ve her hafta binlerce kullanıcı ve milyonlarca seyircinin izlediği Konuşanlar'ın yeni bölüm sonrasındaki fragmanı da merak konusu. Konuşanlar'ın fragmanları salı günü saat 15.00'te paylaşılmaktadır.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.