Konuşanlar Ceren (135. bölüm) kimdir? Instagram hesabı

Konuşanlar Ceren (135. bölüm) kimdir? Instagram hesabı
 DAMGA Editörü
Her hafta cum günü EXXEN'de yayınlanan Konuşanlar'ın 135. bölümü seyircilerin karşısına çıktı. Bu hafta en çok konuşulan isimlerden biri de Ceren oldu. Peki, Konuşanlar Ceren (135. bölüm) kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Türkiye'nin en çok seyredilen gösterisi olarak yayın hayatına devam eden Konuşanlar'ın yeni bölümü ekranlardaki yerini aldı. Hasan Can Kaya'nın sunumu ve birbirinden renkli katılımcıların anlattıkları hikayelerin yanı sıra verdikleri cevaplarla 1 saatlik kahkaha sunan programda öne çıkan isimlerden biri Ceren olarak görüldü. Kendisi hakkında internette de çok sayıda sorgulama yapılarak bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Konuşanlar Ceren (135. bölüm) kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Konuşanlar Ceren (135. bölüm) kimdir?

Bugün EXXEN'de paylaşılan Konuşanlar'ın konuklarından biri olarak kamera karşısına çıkan Ceren 25 yaşında. Bir ambalaj firmasında çalışıyor. Erkek arkadaşının kendisini aldatma hikayesi ve sürecini anlatmasıyla herkesi güldürdü. Instagram hesabı bilinmemektedir.

ceren-konusanlar-135-bolum.webp
Ceren Konuşanlar 135. bölüm

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.