Konuşanlar Defne Arlıer (135. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı

Konuşanlar Defne Arlıer (135. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı
 DAMGA Editörü
HAP Film Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Konuşanlar, bugün seyircilerin karşısına çıktı. Güne damga vuran isimler arasında Defne de vardı. Konuşanlar Defne Arlıer (135. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı?

Her hafta milyonları televizyon ve mobil cihaz başına kilitleyen Konuşanlar'ın 135'inci bölümü ekranlardaki yerini aldı. Bir saate yakın süren programda bugün adından söz ettiren isimlerden biri Defne oldu ve güzel konuşan hakkında internette çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Konuşanlar Defne Arlıer (135. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde.

Konuşanlar Defne Arlıer (135. bölüm) kimdir?

Fenomen programın bugün yayınlanan yeni bölümünde kameralar karşısına çıkan Defne Arlıer, ağabeyi ile birlikte geldi. Gülengül Arlıer'in kızı. Eğitim hayatını Amerika'da sürdürüyor ve mezun olmak üzere. Voleybolcu. Tam adı Defne Mine Arlıer'dir. Vakıfbank'ta iki sezon forma giydikten sonra Northeastern Universty kadrosuna dahil oldu. Boyu 1.80 metre olan güzel sporcu 70 kilo ağırlığında. Smaçör pozisyonunda forma giyiyor. Smaç yüksekliği 2.85 metreye kadar ulaşıyor. 1 Ocak 2002 tarihinde doğdu. 22 yaşındadır. Instagram hesabı @defnearliel'dir.

defne-konusanlar-135-bolum.jpg
Defne Arlıer Konuşanlar'da büyük ilgi gördü.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.