Konuşanlar 141. bölüm (yeni bölüm) fragmanı neden yayınlanmadı? Konuşanlar bitti mi?

Konuşanlar 141. bölüm (yeni bölüm) fragmanı neden yayınlanmadı? Konuşanlar bitti mi?
Milyonları ekran başına kilitleyen Konuşanlar'ı izlemek isteyenlere kötü bir haber geldi. Gösterinin 141. bölümüne dair fragman paylaşılmadı. Peki, Konuşanlar 141. bölüm (yeni bölüm) fragmanı neden yayınlanmadı? Konuşanlar bitti mi? Detaylar haberimizde.

EXXEN ekranlarında her cuma milyonları güldürmeyi başaran ve katılımcılarıyla da gündeme oturan Konuşanlar, yeni bir haftaya daha merhaba diyor. Birbirinden renkli konukların anılarını anlatıp soruları yanıtladığı programın yeni bölümü sabırsızlıkla bekleniyordu ancak fragman yayınlanmadı. Peki, Konuşanlar 141. bölüm (yeni bölüm) fragmanı neden yayınlanmadı? Konuşanlar bitti mi? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Konuşanlar 141. bölüm fragmanı neden yayınlanmadı?

HAP Film Yapım imzasını taşıyan bölümleriyle adından söz ettiren Konuşanlar'ın fragmanının yayınlanmaması herkesi üzdü. Bu gelişme sonrasında birçok kişi "Konuşanlar bitti mi?" sorusunu sormaya başladı. Daha önce istisnasız salı günleri paylaşılan görüntüler zaman zaman çarşambaya alındı. Ancak bu hafta perşembe olmasına rağmen yayınlanmadı. Kanaldan veya ünlü komedyenden konu hakkında bir açıklama gelmedi. Eğer bir gelişme yaşanırsa haberimize eklenecektir.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.