Konuşanlar Beyza (140. bölüm) kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı var mı?

Konuşanlar Beyza (140. bölüm) kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı var mı?
Türkiye'nin en çok seyredilen programı Konuşanlar, 140. bölümü ile yayınlandı. Bugün yayınlanan bölümde en çok konuşanlardan biri Beyza oldu. Peki, Konuşanlar Beyza (140. bölüm) kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı var mı? İşte detaylar...

Milyonları ekran başına kilitleyen bölümleri ile EXXEN'de yerini alan Konuşanlar, bugün de izleyicilerin karşısına çıktı. Yeni sezonda 30'uncu kez seyircisiyle buluşan programa bugün damgasını vuran isimlerden biri Beyza oldu. Güzel konuşan hakkında kısa sürede internette çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmaya çalışılıyor. Peki, Konuşanlar Beyza (140. bölüm) kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Konuşanlar Beyza (140. bölüm) kimdir?

Bugün milyonların karşısında kameralar önüne çıkan Beyaz, ablasıyla Pera'ya geldi. 8 yıl öncesine kadar Almanya'da yaşıyordu ancak şu an İstanbul'da ikamet ediyor. Giyim tarzı nedeniyle yaşını bilemeyen Hasan Can Kaya'yı şoke etti. 1984'lü olan güzel konuşan 39 yaşında. Aradığı erkekteki kriterleri empati yapan, anlayışlı olan ve kendisine her şartta evet diyebilen olarak açıkladı. Instagram hesabı bilinmemektedir.

konusanlar-beyza.webp

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.