Konuşanlar 140. bölüm (29 Mart) - Konuşanlar 140. bölüm EXXEN, Youtube

Konuşanlar 140. bölüm (29 Mart) - Konuşanlar 140. bölüm EXXEN, Youtube
EXXEN'in en çok seyredilen programı olmaya devam eden Konuşanlar, 140. bölümü ile izleyicilerin karşısına çıkıyor. Konuşanlar 140. bölüm (29 Mart) - Konuşanlar 138. bölüm EXXEN, Youtube alternatifleri haberimizde yer almaktadır.

Her hafta cuma günü Hasan Can Kaya'nın sunumu ve birbirinden renkli olduğu kadar komik konukların katılımı ile kahkaha tufanı sunan Konuşanlar, 29 Mart 2024 Cuma günü 140. bölümü ile EXXEN'deki yerini alacak. Her anı komedi dolu ve gülme garantili gösteriye bu hafta da yine çok sayıda kişi damga vurmayı başardı ve bölüm bir an önce izlenmek üzere araştırılıyor. Konuşanlar 140. bölüm (29 Mart) - Konuşanlar 138. bölüm EXXEN, Youtube alternatifleri haberimizde yer almaktadır.

Konuşanlar 139. bölümde neler olacak?

Milyonları ekran başına kilitleyen Konuşanlar'da bu hafta bir konuşan, sevmediği insanları toplayarak onlara komutlar verip kamerayla izlemek istediğini söyledi. Hasan Can Kaya ise "Acun abinin böyle bir fantezisi var" sözleriyle Survivor'a göndermede bulundu. Ayrıca bir konuşan da (Avukat İlayda) bir kişiyi nasıl yakalattığını ve çeteyi çökerttiğini, bunun da yanlışlıkla olduğunu dile getirdi. Evli bir çiftten erkek olanın yediği dayak ise herkesi güldürdü.

Konuşanlar 139. bölüm izle

EXXEN'in en popüler içeriği olmayı sürdüren Konuşanlar'ın bu haftaki bölümünü seyretmek isteyenler platformdan üyelik oluşturarak keyifli anlara tanıklık edebilir. Ayrıca haftalık deneme abonelik ile sadece 1 TL karşılığında tüm videolara ulaşabilirsiniz.

Konuşanlar 140. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Hasan Can Kaya'nın sunduğu ve her hafta binlerce kullanıcı ve milyonlarca seyircinin izlediği Konuşanlar'ın yeni bölüm sonrasındaki fragmanı da merak konusu. Konuşanlar'ın fragmanları salı günü saat 15.00'te paylaşılmaktadır. Ancak son dönemde çarşamba veya perşembe olarak da değişmektedir.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.