Konuşanlar Zeynep (139. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı?

Konuşanlar Zeynep (139. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı?
 DAMGA Editörü
Türkiye'nin en çok seyredilen gösterilerinden biri olan Konuşanlar, 139. bölümü ile yayınlandı. Bugüne damga vuranlar arasında Zeynep de vardı. Peki, Konuşanlar Zeynep (139. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Hasan Can Kaya'nın sunumu ve birbirinden renkli konukların katılımı ile her hafta milyonlara ulaşan Konuşanlar, 139. bölümü ile 22 Mart 2023 Cuma günü izleyicilerin karşısına çıktı. Hayatlarından kesitleri anlatan ve soruları yanıtlayan konukların keyif verdiği programda bugüne damga vuran isimlerden biri de Zeynep oldu. Güzel konuşan hakkında internette çok sayıda araştırma yapılarak bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Konuşanlar Zeynep (139. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Konuşanlar Zeynep (139. bölüm) kimdir?

Milyonların önünde kameralar karşısına çıkan Zeynep, annesiyle Pera'ya geldi. Yeni mezun. Radyo ve sinema bölümünü bitirdi. Yüksek lisans için Londra'ya gidecek. Aslen Malatya Akçadağlı. Babasının gelemediğini ve içeri alamadıklarını dile getirdi. Sevgilisi var. Instagram hesabı bilinmemektedir.

konusanlar-zeynep-139-bolum.webp
konusanlar-zeynep-139-bolum.webp

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.