Konuşanlar Tuğba (137. bölüm) kimdir?: Hasan Can Kaya ve Cem Yılmaz ile asansörde birlikte olmak istiyorum

Konuşanlar Tuğba (137. bölüm) kimdir?: Hasan Can Kaya ve Cem Yılmaz ile asansörde birlikte olmak istiyorum
 DAMGA Editörü
EXXEN'in en çok seyredilen programı Konuşanlar, 137. bölümü ile yayınlandı. Bu haftaya damga vuran isimlerden biri de Tuğba oldu. Peki, Pınar kimdir? Cem Yılmaz ve Hasan Can Kaya ile birlikte olmak istediğini söyledi. İşte detaylar...

Türkiye'nin en çok seyredilen gösterisi olarak yayın hayatını devam ettiren Konuşanlar, yeni bir bölümle daha seyircilerin karşısına çıktı. Birbirinden komik anlara sahne olan ve renkli konukların anlattıklarıyla kahkaha tufanına dönüşen programda bu hafta yine dopdoluydu. Adını tahtaya yazdırmasa da bir isim haftaya damga vurmayı başardı. Tuğba en çok aranan konuşanlardan biri oldu. Peki, Konuşanlar Tuğba (137. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Konuşanlar Tuğba (137. bölüm) kimdir?

Bu haftanın en öne çıkan isimlerinden biri olmayı başaran Tuğba, bekar ve sevgilisi yok. Kötü bir sevgili olduğunu söyledi. Uzun süre yalnız kalınca insanların buna alıştığını ifade etti. Aslen Malatyalı. Bir erkekte aradığı kriterlerin zeki ve eğlenilebilir birisi olduğunu dile getirdi. Daha önce Hasan Can Kaya'yı sevmediğini ancak şu an çok beğendiğini ve yakışıklı gördüğünü anlattı. Ayrıca Cem Yılmaz'ın da dahil olduğu bir ilişki yaşamak istediğini, asansör tercihini de kabul edebileceğini söyledi. Instagram hesabı bilinmemektedir.

konusanlar-tugba-137-bolum-kimdir.webp

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.