Konuşanlar Seda (136. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı

Konuşanlar Seda (136. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı
 DAMGA Editörü
Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından biri olan Konuşanlar, 136. bölümüyle ekranlardaki yerini aldı. Birbirinden komik anların yaşandığı bölümde Seda da öne çıkan isimlerdendi. Peki, Konuşanlar Seda (136. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı?

Her hafta milyonların karşısına çıkan Konuşanlar, 136. bölümüyle bir cuma gününde daha herkesi güldürmeyi başardı. Hasan Can Kaya'nın sunumu ve birbirinden komik katılımcıların Pera'da anılarını anlatarak soruları yanıtladıkları program yine gündeme oturdu. Bu hafta adından söz ettiren isimlerden biri de Seda oldu. Peki, Konuşanlar Seda (136. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Konuşanlar Seda (136. bölüm) kimdir?

Fenomen gösteri Konuşanlar'ın 136'ıncı bölümünde kameralar karşısına çıkan Seda, kardeşiyle birlikte Pera'ya geldi. Bir giyim mağazasında çalışıyor. Erkek arkadaşında aradığı özellikleri sayınca Hasan Can Kaya "Buraya eleman aramaya mı geldin? Hiçbri erkek arkadaş özelliği değil" deyince herkes kahkahaya boğuldu. Instagram hesabı bilinmemektedir.

32jhg4hj32gjh.webp
Konuşanlar Seda (136. bölüm) kimdir?

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.