Konuşanlar Ece Arda (136. bölüm) kimdir? Instagram hesabı nedir

Konuşanlar Ece Arda (136. bölüm) kimdir? Instagram hesabı nedir
 DAMGA Editörü
Türkiye'nin en çok seyredilen gösterisi Konuşanlar, her hafta olduğu gibi bir cuma gününde daha seyircilerin karşısına çıktı. Programda adından en çok söz ettiren isimlerden biri de Ece oldu. Peki, Konuşanlar Ece Arda (136. bölüm) kimdir? İşte detaylar...

Dijital ve şifreli bir platformda yayınlanmasına rağmen her hafta milyonları ekran başına kilitlemeyi başaran Konuşanlar yeni bir bölümle daha seyircilerin karşısına çıktı. Birbirinden renkli konukların Pera'ya gelerek başlarından geçen olayları anlatıp soruları yanıtladığı format yine herkesi kahkahaya boğdu. Öne çıkan isimler arasında Ece Arda da bulunuyordu ve kendisi hakkında çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Konuşanlar Ece Arda (136. bölüm) kimdir? Instagram hesabı nedir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Konuşanlar Ece Arda kimdir?

Bu hafta Konuşanlar'ın 136. bölümünde kameralar önüne geçen Ece Arda, Milano'da yüzde yüz bursla okuduktan sonra İstanbul'a geldi. Ankara'da pazartesi işe başlayacağını söyledi. Programın haftalar önce çekildiği düşünüldüğünde şu an yeni görevinde mesaisine devam ediyor. Babası aile hekimi, annesi savunma sanayinde üst düzey bir yönetici. Yakın arkadaşı Yağmur Erdaç ile programa katıldı. Instagram hesabı bilinmemektedir.

ece-arda-kimdir-konusanlar.webp
Konuşanlar Ece Arda kimdir?

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.