Konuşanlar 138. bölüm (15 Mart) - Konuşanlar 138. bölüm EXXEN, Youtube

Konuşanlar 138. bölüm (15 Mart) - Konuşanlar 138. bölüm EXXEN, Youtube
Türkiye'nin en çok seyredilen gösterilerinden biri olarak yayın hayatını sürdüren Konuşanlar, yeni bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkıyor. Konuşanlar 138. bölüm (15 Mart) - Konuşanlar 138. bölüm EXXEN, Youtube seçenekleri haberimizde yer alıyor.

Hasan Can Kaya'nın sunumuyla milyonların izlediği bir program haline gelen Konuşanlar, yeni sezonunda da tüm hızıyla yoluna devam ediyor. Genç komedyeni izlemek için Pera'ya gelenlerin anlattıkları hikayeler ve verdiği cevaplar yine herkesi güldürecek. Salondakilerin gülme krizine gireceği, ekran başındakilerin kahkahaya boğulacağı bir bölüm daha EXXEN'deki yerini alacak. Konuşanlar 138. bölüm (15 Mart) - Konuşanlar 138. bölüm EXXEN, Youtube seçenekleri haberimizde yer alıyor.

Konuşanlar 138. bölümde neler olacak?

Bu hafta da yine birbirinden renkli isimleri ağırlayacak olan Konuşanlar'da bir misafir nöromarketing yapmak istediğini söyleyince Hasan Can Kaya bu fikri çok dahiyane buldu. Bir konuşan da otomobilin benzini bitince idrarını oraya boşaltma anısını anlatması salondakileri gülmekten kırıp geçirdi. Bir konuşan da dövme yaptığı en ilginç yer hikayesiyle güne damga vurdu.

Konuşanlar 138. bölüm izle

EXXEN'in en popüler içeriği olmayı sürdüren Konuşanlar'ın bu haftaki bölümünü seyretmek isteyenler platformdan üyelik oluşturarak keyifli anlara tanıklık edebilir. Ayrıca haftalık deneme abonelik ile sadece 1 TL karşılığında tüm videolara ulaşabilirsiniz.

Konuşanlar 139. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Hasan Can Kaya'nın sunduğu ve her hafta binlerce kullanıcı ve milyonlarca seyircinin izlediği Konuşanlar'ın yeni bölüm sonrasındaki fragmanı da merak konusu. Konuşanlar'ın fragmanları salı günü saat 15.00'te paylaşılmaktadır. Ancak son dönemde çarşamba veya perşembe olarak da değişmektedir.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.