Konuşanlar 137. bölüm (8 Mart) - Konuşanlar 137. bölüm EXXEN, Youtube

Konuşanlar 137. bölüm (8 Mart) - Konuşanlar 137. bölüm EXXEN, Youtube
EXXEN gibi şifreli bir platformda yayınlanmasına rağmen milyonlara ulaşan ve her hafta büyük ilgi gören Konuşanlar, yeni bölümüyle seyircilerin karşısına çıkıyor. Konuşanlar 137. bölüm (8 Mart) - Konuşanlar 137. bölüm EXXEN, Youtube haberimizde yer alıyor

Türkiye'de en çok seyredilen gösterilerden biri olmayı başaran ve adından her geçen gün daha da söz ettiren Konuşanlar, yeni haftada da izleyicilerin karşısına çıkacak. Hasan Can Kaya'nın sunumu ve birbirinden renkli konukların katılımıyla adından söz ettiren programda bu hafta yine çok komik anlar yaşanacak. Herkes vereceği cevapla salondakileri güldürecek, kahkahaların ardı arkası kesilmeyecek. Konuşanlar 137. bölüm (8 Mart) - Konuşanlar 137. bölüm EXXEN, Youtube alternatifleri haberimizde yer almaktadır.

Konuşanlar 137. bölümde neler olacak?

Hasan Can Kaya'nın sunduğu Konuşanlar'da yeni hafta yine herkesi güldürecek. Yaşça büyük bir konuğunun anne olmasından dolayı cinsellikle ilgili tepkilerini taklit eden ünlü komedyen salondakileri kahkahaya boğdu. Ardından bir konuşanın sahnedeki bir kişinin anlattıklarını beğenmemesi üzerine Kaya kontraları arka arkaya sıraladı.

Konuşanlar 137. bölüm izle

EXXEN'in en popüler içeriği olmayı sürdüren Konuşanlar'ın bu haftaki bölümünü seyretmek isteyenler platformdan üyelik oluşturarak keyifli anlara tanıklık edebilir. Ayrıca haftalık deneme abonelik ile sadece 1 TL karşılığında tüm videolara ulaşabilirsiniz.

Konuşanlar 138. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Hasan Can Kaya'nın sunduğu ve her hafta binlerce kullanıcı ve milyonlarca seyircinin izlediği Konuşanlar'ın yeni bölüm sonrasındaki fragmanı da merak konusu. Konuşanlar'ın fragmanları salı günü saat 15.00'te paylaşılmaktadır. Ancak son dönemde çarşamba veya perşembe olarak da değişmektedir.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.