Konuşanlar Avukat İlayda (140. bölüm) kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Konuşanlar Avukat İlayda (140. bölüm) kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
EXXEN'de yayınlanan bölümleri ile izleyenlerin karşısına çıkan Konuşanlar, 29 Mart Cuma günü platformdaki yerini alıyor. Bu haftaya damga vuran isimler arasında Avukat İlayda da var. Peki, Konuşanlar Avukat İlayda (140. bölüm) kimdir? İşte detaylar...

Milyonları ekranlarının başına kilitleyen Konuşanlar, 29 Mart 2024 Cuma günü 140. bölümü ile izleyicilerin karşısına çıkacak. Birbirinden komik ve renkli konuklarıyla adından söz ettiren programda bu hafta yine birçok isim damga vurmayı başardı. Onlar arasında Avukat İlayda da bulunuyordu. Anlattığı hikayesiyle herkesi güldürüp Hasan Can Kaya'nın da beğenisini kazandı. Kendisiyle ilgili de internette araştırma gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Konuşanlar Avukat İlayda (140. bölüm) kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Konuşanlar Avukat İlayda (140. bölüm) kimdir?

29 Mart 2024 tarihinde yayınlanan Konuşanlar'ın 140. bölümünde kameralar karşısına çıkıp milyonlar önünde hikayesini anlatan Avukat İlayda, avukatlık yapmaktadır. Bir kişinin dosyasını incelemek ve ifade vermesini sağlamak için çağırdıktan sonra yakalandığı anları paylaşınca herkesi güldürdü. Hasan Can Kaya da yine kahkahalar attı. Fragmanda parmağında yüzük gözükmüyordu. Bekar olması yüksek ihtimal. Sevgilisi var mı henüz bilinmiyor. Adını program sonrası milyonlara duyurmayı başarmıştır. Instagram hesabı ve özel hayatına dair detaylar öğrenildiği takdirde haberimize eklenecektir.

avukat-ilayda-konusanlar.webp

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.