Konuşanlar yeni bölüm neden yok bitti mi? Konuşanlar 116. bölüm yayınlanmayacak mı?

Konuşanlar yeni bölüm neden yok bitti mi? Konuşanlar 116. bölüm yayınlanmayacak mı?
Hasan Can Kaya'nın milyonlara ulaştırdığı Konuşanlar'ın 116. bölümüyle yayınlanması bekleniyordu ancak yeni haftaya dair bir paylaşım yapılmadı. Peki, Konuşanlar yeni bölüm neden yok bitti mi? Konuşanlar 116. bölüm yayınlanmayacak mı? Detaylar...

EXXEN'de yayınlanan bölümleri ile milyonları ekran başına kilitleyen Konuşanlar, geçtiğimiz hafta 115. bölümü ile platformdaki yerini almıştı. Bu cuma için de sabırsızlıkla bekleniyordu ancak beklenmedik bir gelişme yaşandı. Her salı paylaşılan fragmana sosyal medya mecralarında yer verilmedi. Bugün perşembe ve 2 gün geçti. Seyirciler de durumu merak ederek öğrenmeye çalışıyor. Peki, Konuşanlar yeni bölüm neden yok bitti mi? Konuşanlar 116. bölüm yayınlanmayacak mı? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Konuşanlar bu hafta yok mu?

Şu anda Türkiye'nin en çok izlenen gösterisi olarak yayın hayatına devam eden Konuşanlar, her geçen gün seyirci sayısını daha da artırıyor. Hem resmi platformda hem de sosyal medyada paylaşım rekorları kırıyor. Ancak bu haftaki durumu henüz bilinmiyor.

Konuşanlar bitti mi?

Hasan Can Kaya'nın sunumu ve birbirinden renkli konukların katılımı ile çekilen programın bitip bitmediği de gündeme geldi ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Programın bitip bitmediğine dair şu ana kadar bir açıklama yapılmadı. Ancak bitmesi en azından şimdilik mümkün görünmüyor.

Konuşanlar yeni bölüm ne zaman?

Başarılı programın normal şartlar altında yeni bölüm fragmanı salı günü 15.00'te yayınlanmaktaydı ancak bu hafta yapılmadı. Sosyal medya hesaplarından da paylaşılmadı. Hal böyle olunca seyirciler de Konuşanlar'ın akıbeti hakkında bilgi almak üzere internette sorgulamalarda bulunuyor. Ancak yine de cuma günü yayınlanması bekleniyor. Eğer ekranlardaki yerini almazsa haberimiz güncellenecektir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.