Kuaförüm Sensin 29 Eylül Salı kim birinci oldu? Puan durumu

Kuaförüm Sensin 29 Eylül Salı kim birinci oldu? Puan durumu
SHOW TV'nin öğle saatlerinde ekranlara renk getiren yarışması Kuaförüm Sensin'in ikinci gün heyecanı başlıyor. Dünden itibaren performansını gösteren takımların bugünkü mücadelesi de nefes kesecek. Gözler ise gün sonunda. Yani sıralamada. Peki, Kuaförüm Sensin 29 Eylül Salı kim birinci oldu? Puan durumu haberimizde yer alıyor.

Dün yeni haftasına başlayan Kuaförüm Sensin'de bugün ikinci gün heyecanı yaşanıyor. Beni ona benzet konsepti ile yarışacak olan takımlar performanslarını en üst düzeye çıkararak hafta finali için avantajlı konuma gelmek istiyor. Bunun için ise işleri hiç de kolay değil. Diğer yandan çalışırken de psikolojik etmenler ve rakiplerinin sorularına verdikleri cevapların yanısıra reaksiyonlarla da işleri her an farklı bir şekil alabilir. Bundan dolayı çok dikkatli olmalılar. Gamze Uzun'un pilates seansı ile karşımıza çıkacağı programda gözler gün sonunda. Peki, Kuaförüm Sensin 29 Eylül Salı kim birinci oldu? Puan durumu haberimizde yer alıyor.


 

4 model sosyal medyayı salladı!

Dün startı verilen yeni haftada yarışmaya 4 model katıldı. Burçin Özgün, Pınar Özkurteller, Nilgün Gümüş ve Gamze Uzun takımlarına eşlik etmek üzere stüdyodaki yerlerini aldı. Gün boyunca güzellikleri ile dikkat çeken 4 isme sosyal medyadan büyük destek geldi. Özellikle Burçin Özgün ve Pınar Özkurteller ile ilgili birçok mesaj atıldı. İlerleyen günlerde ekranlara daha fazla ısındıkça adlarını daha da fazla kişiye duyurmaları bekleniyor.


 




Kuaförüm Sensin Pınar Özkurteller kimdir?

Kuaförüm Sensin Pınar Özkurteller fotoğrafları
 

Kuaförüm Sensin 29 Eylül 2020 Salı Puan Durumu

Haftanın ikinci günü olması sebebiyle yarışmacılar birinci olabilmek için daha fazla çaba gösteriyor. Final günü için psikolojik avantaj da sağlamak isteyen dört ekip bugünden itibaren kıyasıya bir yarışın içinde bulunacak. Puan durumu da merak ediliyor. Gün sonunda bunların hepsini yayınlayacağız.

Kuaförüm Sensin Nilgün Gümüş fotoğrafları

Kuaförüm Sensin Nilgün Gümüş kimdir?






Tayfun Ateşoğlu - Serap Varol: 16 +
Aslı Yazar - Taner Güneri: 10 +
Meltem Topçu - Eylem Kaya: 10 +
Dilara Çatıkkaş - Mustafa Çatıkkaş: 11 +

Kuaförüm Sensin Dilara Çatıkkaş

Kuaförüm Sensin Dilara Çatıkkaş fotoğrafları

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.